Originál článek publikovaný na: Věděli jste? Vynikající Pixel 7a spadl v Česku pod 10 tisíc
Google Pixel 7a není na trhu ani rok, přesto dramaticky zlevnil V Česku ho nyní pořídíte levněji než v německém Google Store Za necelých 10 tisíc dostanete výborný uživatelský zážitek a skvělé foťáky Google Pixel 7a oslaví v květnu rok, přesto se stále jedná o velmi slušný telefon, který se dá snadno označit za jeden…
Mám pixel 6, výborný telefon,neseká se, výborný foťák,video kvalitní ve 4k a na OLED LG 65 je skvělý obraz, jediné co mě štve, aktualizace je dlouhá,ptám se proč?aby to skoro hodinu stahovalo, aktualizovalo…
Pro všechny, kdo ho mají je to skvělá zpráva, a bude ještě skvělejší, když se podíváte na další slepý test mobilních fotoaparátů. Tam P7a vítězí i nad více než třikrát dražšími “vlajkami”.
Mám za to, že u Pixelů dělá velkou službu i jejich foto aplikace v rámci postprocesingu a je velká šance, že pokud se i do ostatních telefonů nainstaluje Pixel Camera (GCam) dojde i u nich k citelnému zlepšení. Články na toto téma na Svět Androida:
APK soubor, pro instalaci této aplikace na telefony jiných značek než Google, je potřeba stahovat z neoficiálního zdroje (třeba tady), oficiálně z Google Play to nejde. Pokud nepomůže, můžete zkusit odsud Telegram: Contact @ModBSG
Tak s tou aktualizací mě to překvapilo. To měl mít Pixel ošéfované tzv. seamles updates.
Prostě mají mít rozdělenou paměť na dvě půlky.
Jedna aktivní a druhá neaktivní. Aktualizace se má instalovat a provádět do té neaktivní a uživatel by neměl pocítit ani zpomalení systému. Po resetu se má aktualizovaná paměť přepnout na tu hlavní.
Nežádal vás telefón, ať rozdělíte paměť na A slot a B slot?