Originál článek publikovaný na: Telefony Google Pixel míří do Česka! Vše, co o nich potřebujete vědět na jednom místě
Google právě oficiálně oznámil vstup na český trh V Česku můžete už nyní objednat telefony Google Pixel Tento článek vám odpoví na veškeré dotazy Telefony Google Pixel míří konečně oficiálně do České republiky! Po měsících spekulací, které nastartovala leakerka Kamila Wojciechowska s tehdejším prohlášením, že do Česka zamíří nový Pixel 8a (jeho představení a ceny…
Dobry den. Chtěl bych se zeptat. Umí Pixely dualsim?
…a ještě e-sim kdyžtak.
Jen tak pro zajímavost, jak je to u Pixelů s rychlým nabíjením a podporou Wi-Fi 7 ?
Ano telefony Google Pixel umí Dual-SIM, doporučuji kouknout na toto vlákno, kde je oficiální vyjádření i operátorů Takto vypadá Google Pixel 9 Pro naživo! Jak se vám líbí? - #15 od MisakP
@Jiri_Novotny mají jen jednu e-sim
Asi jsi to myslela v dobrém, ale plácnou někde jen video, nebo odkaz, bez kouska slova o tom , proč to sem dáváš, není za mě OK. Někdo by to mohl chápat jako cílenou reklamu a ta je u nás zakázaná. Mohla bys to prosím napravit? Stačí udělat edit těch původních dvou postu. Díky
Omlouvám se, ale chtěla jsem to smazat, leč nevěděla jsem jak a tak to prosím , vymazej, díky …
já, totiž chodím ještě jinam a trochu jsem popletla stránky, prooomin … fakt se nezlob, na druhou stranu , když se jedná o pixel , tak to není reklama …to by i ostatní články se tak mohly brát…
Nic závažného se nestalo, není potřeba se omlouvat. Videa mi přijdou jako přínosné, tak není důvod mazat. Jen k těm videím prosím připiš i nějaké info, proč tě zaujaly . Díky.
Podělíš ses námi, kam jinam se dá na dobré info do komunity o telefonech chodit?
Na tom videu mne zaujalo to, že konečně dostali slovenští pixeláci odpověd na to , kdy přijde Google Store i na Slovensko .