Originál článek publikovaný na: AI v mobilu: Potřebujete tyhle dvě aplikace, jsou zdarma a moc se o nich nemluví
Reklama Claude vyniká v rychlém generování textu s přístupem k modelu 3.7 Sonnet zdarma Perplexity funguje jako vylepšený vyhledávač s ověřenými informacemi z více zdrojů Kombinace těchto nástrojů představuje to jediné, co k efektivní práci s AI potřebujete Fenomén umělé inteligence rychle pronikl do odvětví chytrých telefonů a není se vůbec čemu divit. Smartphone používáme…
Myslím že AI v mobilu je příliš přecenovaná a zbytečná jelikož tím lidi začnou tupět místo aby si povidali z lidmi tak raději budou mluvit z AI a když už musí mluvit z člověkem tak jsou v ha…lu
a tím chci říct i o vyhledávání vše se sesumíruje a nic dělat nemusí
Ja bych to tak cerne nevidel. Clovek se porad musi umet spravne zeptat a pak odpoved pochopit. Totez se rikalo driv, ze lide zhloupnou, kdyz budou mit vsechny informace na dosah ruky v mobilu. Neni to pravda, jen hloupi porad zustali hloupi a chytrym to pomaha se soustredit na dulezitejsi veci, nez si vse pamatovat.
Každý to děláme po svém já si rád hledám několikrát jsem to zkusil a zásadní věci tam pro mě nebyli ty úplně vynechal
prostě jen ze 4 odstavců udělal 1
“Co kdybych vám ale řekl, že ani jednu z těchto aplikací vlastně nepotřebujete …”
Ano nepotřebuji, protože: Brave uses several AI models in its Leo AI assistant and Answer with AI features. The default models in Brave Leo are self-hosted and include Meta’s Llama 3 and Mistral AI’s Mixtral models. Additionally, Brave provides access to Claude 3 models by Anthropic, including both Haiku and Sonnet, which are hosted externally.
To je aplikace, o které se tady nemluví !!!
Vím že to nepotřebuji stačí mi to nehodlám poslouchat nějakou blbku ai
Ono když člověk hledá něco složitějšího, tak je to dobrý pomocník. Ač jsem neměl nikdy problémy zadat relevantní klíčová slova, možnost upřesnit dotaz a domoci se řádného výsledku je skvělá. S poslechem to nemá nic společného
Já to myslel všeobecně banky, operátora, zatím jsem neměl problém něco najít a to že toho pročtu víc mi nevadí když už něco hledám tak si na to udělám čas a nikam nespěchám
Ono zalezi co clovek hleda a jak. Pro obecne veci kdy vlastne nevim co presne hledam mi prijde ten Perplexity fajn, hlavne protoze dava odkazy na zdroje, takze neni problem si precist shrnuti AI a pak si jit na zdrojovy clanek precist zbytek pokud je potreba. Ale pro specializovane veci taky radsi pouzivam klasicky Google, aspon zatim.
Ale mohla by vás naučit češtině.