Umělá inteligence v mobilu: Potřebujete jen tyto dvě aplikace, jsou zdarma a moc se o nich nemluví

Originál článek publikovaný na: AI v mobilu: Potřebujete tyhle dvě aplikace, jsou zdarma a moc se o nich nemluví

Reklama Claude vyniká v rychlém generování textu s přístupem k modelu 3.7 Sonnet zdarma Perplexity funguje jako vylepšený vyhledávač s ověřenými informacemi z více zdrojů Kombinace těchto nástrojů představuje to jediné, co k efektivní práci s AI potřebujete Fenomén umělé inteligence rychle pronikl do odvětví chytrých telefonů a není se vůbec čemu divit. Smartphone používáme…

Myslím že AI v mobilu je příliš přecenovaná a zbytečná jelikož tím lidi začnou tupět :roll_eyes:místo aby si povidali z lidmi tak raději budou mluvit z AI a když už musí mluvit z člověkem tak jsou v ha…lu :joy: a tím chci říct i o vyhledávání vše se sesumíruje a nic dělat nemusí

Ja bych to tak cerne nevidel. Clovek se porad musi umet spravne zeptat a pak odpoved pochopit. Totez se rikalo driv, ze lide zhloupnou, kdyz budou mit vsechny informace na dosah ruky v mobilu. Neni to pravda, jen hloupi porad zustali hloupi a chytrym to pomaha se soustredit na dulezitejsi veci, nez si vse pamatovat.

Každý to děláme po svém :+1: já si rád hledám několikrát jsem to zkusil a zásadní věci tam pro mě nebyli ty úplně vynechal :roll_eyes:prostě jen ze 4 odstavců udělal 1