Umělá inteligence na zápěstí funguje skvěle! Vyzkoušeli jsme Gemini na Galaxy Watch8 Classic

Originál článek publikovaný na: Galaxy Watch8 s Gemini jsem si absolutně zamiloval! Tohle jsou hlavní důvody

Gemini na Galaxy Watch8 Classic přináší konečně umělou inteligenci, která na chytrých hodinkách skutečně funguje Hlasové ovládání chápe přirozené pokyny a dokáže efektivně spolupracovat s aplikacemi Google i Samsung Navzdory občasným nedostatkům jde o zásadní vylepšení, které mění způsob, jakým chytré hodinky používáme Po dvou týdnech intenzivního používání Galaxy Watch8 Classic musím konstatovat, že Google…

Využívám na Galaxy Watch Ultra a vše funguje parádně s Google Home je až neskutečná legrace jakým způsobem lze v domácnosti nyní v češtině ovládat všechny přístroje. Vřele doporučuji.

Spíš až jde Samsung do haje watch 7 a UI 8.0 někde v beta testu když ultry ho dávno mají. Taky jsem přehodnotil vychvalováni a s dalšíma hodinkami se může jít Samsung vycpat. Babraci jedni

Mám Galaxy watch 7 a tam mi Gemini hlásí, že nepodporuje jako výchozí aplikace od Samsungu. Je to možné?