Gemini míří do Android Auto! V autě nyní odpovíte na Gmail a můžete plynně konverzovat

Originál článek publikovaný na: Konečně! Gemini míří do Android Auto a umí hromadu užitečných funkcí

Google začal postupně zavádět Gemini do Android Auto, proces potrvá několik měsíců Nový asistent umí pokročilou konverzaci, přístup k Gmailu, překlady do 40 jazyků a inteligentní tvorbu playlistů Funguje ve 45 jazycích včetně češtiny, ale musíte mít Gemini nastaveného jako hlavního asistenta na telefonu Google cpe Gemini kamkoliv se dá. Po prohlížeči Chrome, Mapách, chytrých…

A opravdu bude reagovat na Hey google? Mně se totiž po teto hlasce na Galaxy S24 Ultra neotevre ,jen se zobrazi ikona mikrofonu . Ted teda nevim jestli je chyba u mě, u telefonu a nebo to proste nefunguje .:thinking:

Nevím jak to má Samsung ale na Xiaomi musí být stále polština nebo angličtina aby Gemini fungoval na ok google sledujte na fb google asistent chytra domácnost tam jsem vložil fotky ..

Vyhlížím tento rok vždy jednou týdně si z Gemini povídám a testují ok google zda nenastala změna , ale již těsno předešli víkend odpojil google svého asistenta od ,voice match handsfree ok google , tj od hlasové syntézy kde zadáváte fráze ok google připomeň mi zalít kytky a podobně, již aktivovat to lze pouze přes Gemini a v pl a anglickém jazyce je vidět položka ovladekte telefon bez rukou , když se dá čeština tak tohle menu v nastavení zatím není . Fotky ostrahy dávám na fb android TV OS a také na fb chytrá domácnost

Je tam pár tipů na rozpoznávání řeči :joy: