Originál článek publikovaný na: Tohle může změnit internet! Google Gemini 3 nahradí aplikace jedním rozhraním
Gemini 3 umí vytvářet uživatelská rozhraní na míru – místo statické stránky dostanete dynamicky vygenerované prostředí pro konkrétní úkol Google tvrdí, že to změní koncept aplikací – namísto návštěvy pěti apek dostanete jedno personalizované rozhraní Vývojáři i uživatelé jsou skeptičtí – problémy s halucinacemi, přístupností a obrovskými náklady na tokeny Google minulý týden představil Gemini…
Zbytečná věc co znám lidi tak první co bylo když Google vymyslel tu hovadinu AI přehled při hledání na webu tak změnili vyhledávač
To víš že jo ty chytračku. Bebe
Umíš psát i něco jiného než urážky? Máš asi komplex méněcennosti že?
Zamysli se nad sebou chlapče nebo co máš dnes za pohlaví
Ať se na obrazovce ukazuje obojí a uživatel ať si vybere. Či ať je možnost volit. Nyní na jeden odborný dotaz mám taky možnost se podívat na webovky dané odborné instituce, zeptat se Googlu, Wikipedie nebo se zeptat Chatu GPT.
No, na rozdíl od tebe si myslím, že nejsem urážející tydýt. To jen ty na vše píšeš kraviny. Reagovat na tebe mě moc baví. Chtěl bych tě strašně potkat, to by byla legrace. Pak zjistím, že vlastníš krám za 3k s Googlem. Mě by strašně zajímalo, co ty znáš za lidi, co si vyhledávač hnedka kvůli tomu změní. No, jestli jen nelžeš.
Jinak když mě tu urazila ty tak se nic neděje co? Tak se pak uklidnime. Jsem se tě dostknul co? Njn pan najednou ze sebe dělá hodného. Tak na mě nereguj a já na tebe nemusím taky reagovat ty komiku.