Originál článek publikovaný na: Google Gemini přináší zdarma další funkci. Už ji máte k dispozici?
Google Gemini zpřístupňuje generování obrázků s lidmi uživatelům bezplatné verze Funkce se momentálně postupně rozšiřuje mezi uživatele a není dostupná všem Změna přichází krátce po zpřístupnění nahrávání souborů v bezplatné verzi Služba Google Gemini před nedávnem zpřístupnila všem uživatelům funkci pro nahrávání souborů, která byla dříve k dispozici pouze pro předplatitele prémiového tarifu Advanced. I…
Tak ke mně už funkce dorazila a vypadá to dobře. https://photos.app.goo.gl/ZyoWYNbxYqiMzeL46
2 Líbí se
Na možnost generovat obrázky s lidmi jsem přišel náhodou už přibližně před týdnem. Výsledky jsou rozporuplné. Zdá se mi, že čím méně požadavků, tím jsou obrázky lepší. Pokud popíšu požadavek dopodrobna, většinou z toho vznikne totální fail. Ale to bude dost individuální podle toho, jestli chci vygenerovat něco tuctového, nebo mám požadavky na něco nestandartního, kde se může ukázat skutečná kreativita AI.
Funguje už asi týden. Co mě mile překvapilo (v porovnání s jinými ai) je relativně nízká hranice cenzury. Ale obávám se že je to pouze dočasné.