Google Gemini přináší zdarma další funkci. Už ji máte k dispozici?

Originál článek publikovaný na: Google Gemini přináší zdarma další funkci. Už ji máte k dispozici?

Google Gemini zpřístupňuje generování obrázků s lidmi uživatelům bezplatné verze Funkce se momentálně postupně rozšiřuje mezi uživatele a není dostupná všem Změna přichází krátce po zpřístupnění nahrávání souborů v bezplatné verzi Služba Google Gemini před nedávnem zpřístupnila všem uživatelům funkci pro nahrávání souborů, která byla dříve k dispozici pouze pro předplatitele prémiového tarifu Advanced. I…

Tak ke mně už funkce dorazila a vypadá to dobře. https://photos.app.goo.gl/ZyoWYNbxYqiMzeL46

1 Líbí se

Na možnost generovat obrázky s lidmi jsem přišel náhodou už přibližně před týdnem. Výsledky jsou rozporuplné. Zdá se mi, že čím méně požadavků, tím jsou obrázky lepší. Pokud popíšu požadavek dopodrobna, většinou z toho vznikne totální fail. Ale to bude dost individuální podle toho, jestli chci vygenerovat něco tuctového, nebo mám požadavky na něco nestandartního, kde se může ukázat skutečná kreativita AI.