Originál článek publikovaný na: Tipy na zajímavé zboží z Temu: krásná lampička, dekorace do auta a palubní kamera
Temu je gigantické on-line tržiště podobné AliExpressu Najdete na něm hromadu produktů za směšné ceny Představme si sedmero zajímavých úlovků z kategorie elektroniky Popularita čínského tržiště Temu neklesá. V České republice si řadu příznivců získalo zejména v důsledku své intenzivní marketingové kampaně, která vyzdvihuje řadu produktů všech kategorií s mnohdy naprosto směšnými cenami. Mobilní aplikace…
Zkušenosti s Temu mám jen ty dobré, nakoupil jsem již řadu věcí a zatím jsem se nesetkal s nízkou kvalitou ani dlouhými dodacími lhůtami, čím nás straší některá média. Dvě zásilky se opozdily o jeden den proti slibovanému termínu a to dle mého, kvůli tomu, že zdejší doručovací společnost vozí zásilky z Rudné do Štěrbohol a pak zpět k nám do Modřan). V obou případech mi Temu připsal na účet 100 Kč, které se při dalším nákupu automaticky odečetly z ceny. Jediné co mi na Temu trochu vadí je přemíra reklam, ale s tím se musíme smířit.
1 Líbí se