Neváhejte! Tahle chytrá zásuvka nestojí ani dvě stovky a prý je až překvapivě dobrá

Originál článek publikovaný na: Neváhejte! Tahle chytrá zásuvka nestojí ani dvě stovky a umí měřit spotřebu

V Actionu seženete chytrou zásuvku za méně než dvě stovky Propojíte ji s mobilem přes Wi-Fi, dokáže měřit spotřebu Čtenáři Svět Androida si ji v Komunitě pochvalovali Pár dní nazpět jsme vás informovali o třech zlevněných chytrých zásuvkách s funkcí měření spotřeby, které se cenou vlezly do 250 korun. Ještě o další necelou stovku levněji…

Docela by mě zajímalo, kolik je chytrých domácností v ČR. Statistika asi není, co? Znám asi 50 domácností (většinou ze střední a vyšší ekonomické třídy) a chytrá není ani jedna.

Dnes ráno som našiel tento článok :flushed:. Ako na objednanie, dnes som mal naplánovanú cestu vedľa predajne , o ktorej som ani nevedel , že je v mojom okolí predajňa Action. Kúpil som si posledné 2 ks Power plug. Balenie, kvalita výrobku je prekvapivo dobrá, výrobok má vlastné označenie “LSC Action” takže žiadny prebalený noname. Párovanie s aplikáciou LSC v mobile trvala cca 15 sekúnd a absolútne bez problémov, spustenie, programovanie, intuitívne… Môj prvý dojem je vynikajúci…v domácnosti už mám výrobky od TP link, Nedis a teraz aj Action… TP aplikácia je o chlp lepšia, ako Nedis a Action. Výrobky na úvod , sú na rovnakej úrovni… dlhodobú spoľahlivosť ukáže čas.

Vďaka za info o akcii.

2 Líbí se

Ahoj, těší mě, že ti článek pomohl. Já zase děkuji za to, že jsi sdílel svou zkušenost se zásuvkou. Budeme rádi, když nám napíšeš, jak jsi s ní spokojený po pár dnech testování :))

2 Líbí se

Zasuvka funguje dobre a co vic jde naintegrovat i do Home Assistanta. Skrze tuyalocal. Neni to sranda ale da se. Za ty penize perfektni. Mereni beha, ale jeste to chce promerit a zkalibrovat.

2 Líbí se

Bohužel zásuvka vyžaduje komunikaci s cizími servery, takže v mých očích velice špatná volba.
Pouze pomocí přeflashnutí šlo prý udělat z ní plně lokálně řízenou zásuvku, ale nové hardwarové revize to už nedovolí kvůli změně čipu. Raději vezmu alternativu od IKEA nebo jiné značky.

1 Líbí se