Televize v mobilu bez Wi-Fi i mobilní sítě. Revoluce ve vysílání je v Česku na spadnutí

Originál článek publikovaný na: Televize v mobilu bez Wi-Fi i mobilní sítě. Revoluce ve vysílání je v Česku na spadnutí

Přichází nový vysílací standard 5G Broadcast Umožní sledovat televizi v mobilu i bez mobilního signálu Spuštěn by mohl být do 3 let Sledovat televizi v mobilu je pro mnoho lidí dnes už docela normální. Řada televizních stanic má své online vysílání, některé nabízejí prémiové kanály. Jenže k tomu všemu je zapotřebí mít připojení k internetu…

Kdysi jsem měl LG mobil s DVB-T

1 Like

TV nemám už roky, nechci jí. Proč mi tím mají zamořit i mobil?

Logicky to ale půjde jen tam, kde bude dostupný ten televizní signál 5G Broadcast. A ten bude mít jaké pokrytí? Všude? Pochybuji.

3 Likes

Broadcast? Aha v síti do které se nepripojite daty ani WiFi?
Jak tedy připojíte telefon?
BT?
Infraportem?
Optikou?

Šílená hovadina​:rofl: nejprve měli některé asijské telefony normální analogtv,poté nějakého idiota napadlo na rok a půl v ČR spustit dvbt a poté zase dvbt2 kdy slibovali hory doly jaká to bude kvalita a vysílají stejně jenom v HDTV. Mám několik krabiček tivizen které dnes už nefungují protoze u nas sme 50pozadu. Autorka placá nesmysly :joy:

Také jsem měl přídavný modul se dvěma anténkami a celkem to fungovalo. Šlo to dát do jakéhokoliv telefonu, stáhnout appku a bylo.

Dají vám spíš jen tu možnost. Leckdo to určitě uvítá jako zajímavou alternativu.

Úplně chápu vaše znechucení nad tím, jak se vše průběžně měnilo. Taky doma máme různé krabičky, které už dávno nepoužíváme. Tohle jsou informace přímo od Českých Radiokomunikací, které na technologii 5G Broadcastingu pracují už několik let - takže se musíme nechat překvapit, jak dobře jim to bude fungovat.

1 Like

Ne, spíš mi a hodně lidem vadí to tvrdé vnucování ideologického (politického i woke obsahu) výplachu mozků CT. Mít jí u sebe 24/7, s tím pak, že budou mít páku na vydírání koncesionářských poplatků i za telefony, tablety, notebooky atp.

Jakého výplachu? :rofl: Realita je prostě taková, jakou ji na ČT dávají, chápu že Star dance není úplně zajímavý pořad, ale zpravodajství tam mají na špičkové úrovni a stačí si to ověřovat

To je technologie, která měla smysl pro někoho před 10 lety. Dnes v době neomezených dat za pár korun, to vůbec nemá s smysl. Proč bych koukal na klasickou televizi, když můžu mít IP TV kde si můžu přetočit reklamu…

Právě že z principu to smysl má.

Aby měli důvod zavést koncesionářské poplatky i každému, kdo vlastní mobil, protože televizi už dnes mnoho lidí nemá. :wink:

Tento návrh je už stejně na stole, ne?