Originál článek publikovaný na: T-Mobile má také nejlepší síť v Česku. Jak to vlastně je? | Svět Androida
Reklama T-Mobile převzal ocenění za nejlepší mobilní síť v ČR Nedávno dostal podobné ocenění i konkurenční operátor Každé hodnocení je od jiné autority a obě mají svou váhu T-Mobile převzal ocenění za nejlepší 5G síť v ČR. Zvítězil ve 12 ze 14 kategorií, jako je konzistentně nejlepší kvalita sítě, pokrytí a s rychlost stahování. Jak…
Trochu mi to připomíná ocenění pro pivovary. Vyhráli už všichni. Každé pivo bylo někdy pivem roku. A některé ročníky je piv roku více. :-))
Spíše mi to přijde kdo víc zaplatí ten je lepší ale mám zkušenost z o2 a bohužel signál je na 1 až 2 čárkami i když jsem uprostřed města to samé má i žena i když u ní to litá i na 4 takže nevím co si o tom myslet
Mohu se zeptat odkud jsi? Trošku divné ne? Tak pak jedině že máš nějaký krám za 3k který je kdo ví jak starý jinak to nechápu. Ostrava okolí všude full 5g 4, 3 čárky. To samé T-Mobile. Jenže zde v článku nějak nevidím napsáno že skoro všechny sítě vlastní O2 a t-mobile a Vodafonu víc jak 70% pronajímá takže nemít O2 je T-Mobile V pěkné kaši.
Karlovy Vary a je starý 8let ale třeba v Plzni nebo Chomutov signál jsem měl plný takže tím to nebude
Mohl bys odkázat na zdroj těch 70 %? Nějaké sdílení je, ale to je celkem jedno. Záleží na tom, jak se to nakonfiguruje. Ostatně tenhle režim funguje proto, aby vedle sebe nebyly tři stožáry s BTS, když stačí jeden. Ale BTS nejsou všechno.
Já třeba mám v domě internet mimo jiné od CETINu, ale koupit si ho můžu od O2, T-Mobile a Nordic Telecomu (zatím). V reálu to vypadá tak, že technik dole v racku odpojí kabel, který vede ke mně do bytu a přepojí ho na jiný port ve switchi. Věř tomu nebo ne, reálný zážitek a ceny jsou hodně jiné, přitom to jde z domu tím stejným kabelem. Vyzkoušel jsem všechny tři možnosti…
Mám tam někoho kdo tam dělá. Jinak to jsi nevedle že většinu toho má O2 a jen to pronajima? Tak to prostě je. A cetin je co asi? Pro koho dělají net? Od koho jsou ty site? Přece od O2
A O2 patří pod PPF Group.