Tahle novinka potěší všechny, kdo často otevírají Google Peněženku

Originál článek publikovaný na: Peněženka Google půjde spustit snadněji | Svět Androida

Často opakované akce je vhodné co nejvíc zjednodušit Otevření Peněženky Google může být jednou z takových akcí Aplikace Peněženka Google půjde otevřít dvojitým stiskem zapínacího tlačítka Často opakované činnosti je vhodné provádět co nejpohodlněji. Google v systému Android nabízí možnost využít klávesovou zkratku dvojího stisknutí vypínacího tlačítka. Typicky je tato zkratka přiřazena rychlému spuštění fotoaparátu,…

Jen technická – už dnes na Pixel 8 jde nastavit otevírání Peněženky dvoj poklepáním na záda mobilu (jistě to jde i na jiných telefonech) :slight_smile: Dvojklikem na tlačítko to bude jistě lepší, to dvoj poklepání na záda mobilu sem tam není rozpoznáno, pokud má člověk kryt i ten oficiální od Google…

Díky, máš pravdu. Tohle je prostě další možnost. Je fakt, že já to poklepání nepoužívám, protože jsem možná jen nešikovný, ale buď to nespustím, když potřebuju nebo se to naopak spustí, když nechci - třeba když telefon položím na stůl. Dvojí stisk je přece jen větší jistota.

1 Líbí se

Pokud bude po dvojím stisku stejně nutná opětná verifikace otiskem prstu, nebo znakem, tak je to zbytečné (nemám face ID, jako novější Pixely). Aplikace je kvůli opakované verifikaci už rok nepoužitelná. Kdy konečně vrátí možnost, aby si uživatel sám vybral, jestli u malých částek opět potřebuje ověření. Nechci, aby za mě rozhodoval výrobce, proto mám Android. Přidávají blbosti, ale to hlavní neopraví. Zbývají jen hodinky, tam malá platba funguje bez zdržování u kasy…

1 Líbí se

Tak to je mi k prdu, protože na dvojklik zamykacího tlačítka mám svítilnu, kterou obyčejně potřebuji rychle, rychleji než platbu kartou, kde mám u pokladny čas. Škoda že není ještě trojklik :joy:

Tak já mám otisk v zamykacím tlačítku a ověřování to po mě už nechce

2 Líbí se