Originál článek publikovaný na: Revoluce v oznámeních. Google Pixel přinese funkci, kterou budou ostatní (snad) kopírovat
Reklama Příliš mnoho oznámení v krátké době může být velmi rušivé Režim nerušit nebo vypnutí zvuků má příliš velký dopad Nová funkce umožní automatické ztišení, pokud přichází příliš mnoho oznámení Google Pixel obdržel v poslední aktualizaci skvělou novinku: Zeslabení oznámení. O co jde? Představte si situaci – a nejspíš si ji ani nemusíte představovat –…
Oznámení nikde nepovoluji. Mám je vypnutá úplně u všeho. Takže mi vůbec nechodí.
A co tak v nastavení aplikace vypnout všechna oznámení už od začátku a je po stresu není nic jednodušší
Máje povolená u mailu a komunikačních aplikací. Bohužel nevím, jak je vypnout pro systém samotný, který mě zásobuje moudrostmi, jako že se nezdařila záloha nebo že je zapnutý režim Nerušit.
Zapni režim nerušit a jsem v klidu. Nejlepší je zase názor těch dvou dole ti mají dost
Jedině že projedete všechno ve správě aplikací i na úrovni systémových skrytích aplikací mě o tak funguje a žádný systém mě už nepotravuje maximálně že nechám notifikační diodu
Sjeďte notifikační lištu a podržte prst na konkrétním oznámení. Systém nabídne možnosti oznámení pro danou událost včetně zkratky do nastavení oznámení dané aplikace.
Tebe musí být radost shánět - jak třeba přebíráš balíky?
Jenže to třeba nechceš. Já jsem v několika takových skupinách, kde se občas strhne debata. Když bych to vypnul úplně, přijdu o důležité informace. Když to nechám, otravuje to.
Dost má pouze ten, kdo se raději vyjadřuje k ostatním lidem než k tématu. Říká se tomu argumentum ad hominem a jde o nevyspělý komunikační faul.
Ohledně balíků mi vždy chodí sms a u těch zvuky mám.
Zvukové oznámení mám na sms a signál na méně důležitá jen notifikační diodu a zbytek je vypnut jako google systém atd..