Originál článek publikovaný na: Skvělá do každé kanceláře? Prodlužovačku Xiaomi se třemi USB porty teď koupíte i v Česku!
Xiaomi 20W Power Strip dorazila do Česka s cenou 520 Kč Prodlužovačka nabízí 3 klasické zásuvky a 3 USB porty pro nabíjení USB-C porty zvládnou 20W výkon pro rychlé nabíjení telefonů a hodinek Po několika měsících od globálního představení dorazila do Česka prodlužovačka Xiaomi 20W Power Strip. Novinku najdete v autorizovaném e-shopu Mi Store za…
A bude taky verze s vypínačem na druhém konci, než je přívod? Tohle totiž přestali všichni výrobci dodávat (aby ušetřili půl metru drátu?). Prodlužovačka, ke které musíte mít přístup na obou koncích, je nejméně ve třetině případů nepoužitelná nebo přinejmenším hůře použitelná.
Vypínač na druhém konci najdete leda na některých prodlužovačkách s přepěťovou ochranou. Pamatuju dobu, kdy stačilo jít do elektry a vybrat si…
Nějak nechápu,o co vám jde. Ani nepamatuji takovou verzi, i ty nejstarší prodlužky co mám mají vypínač vždy na přívodu. A že si pamatuju hodně ![]()
Jiná věc je, jestli si pořídit za 5 stovek tohle, nebo dát o dvě tři stovky víc a koupit nějakou smart. Sám mám dvě se čtyřmi zásuvkami, čtyřmi usb porty a cena byla kolem osmi stovek. Ovládání má každá zásuvka samostatně přes smartlive APK.
imho je 20W málo např. na rozumnou rychlost bezdrátové nabíječky, rozumně funguje jen min. 25W, a je jedno zda je na konci podložka od Xiaomi nebo Samsungu (osobné vyzkoušeno)
Často člověk potřebuje dát prodlužku do mezery mezi nábytkem (nebo do jiné mezery). Pak je lepší mít přívod zezadu a vypínač zepředu. Se všemi dnešními prodlužkami vám bude vepředu čouhat smyčka kabelu.
Taky mě to zarazilo. Bezdrátových 20W jsem teda používal normálně a nevadilo mi to (také jsem měl malou baterii). Ale 20W na drátě se mi už dneska zdá opravdu málo.
No tak to snad, zřejmě jsem to nikdy takhle nepotřeboval. Dnes už to neřeším, mám ty věci, které vypínám např. audio systém, TV, na prodlužce Thuya a vypínám to aplikací. Sice to nemá úplně nulovou spotřebu, ale pořád lepší, než nechat zapojených pět standby zařízení.
Anglické řešení mi vždycky přišlo fajn https://m.media-amazon.com/images/I/611ogSFN9QL._AC_SL1500_.jpg