Originál článek publikovaný na: Nová Xiaomi nabíječka do auta stojí pár korun, umí až 100 W!
Xiaomi v Číně odhalilo výkonnou nabíječku do auta Má USB-C i USB-A porty, najednou poskytne výkon až 100 W Podporuje také protokol UFCS, který byl představen před dvěma lety Xiaomi na našem trhu už delší dobu prodává 67W nabíječku Xiaomi Car Charger, nyní ale v Číně odhalil výkonnější variantu. Disponuje dvěma USB porty a stojí…
Nevím jestli je to to samé, ale o svátcích mi tato dorazila z Ali, za 400 Kč, má zvládat až 100W a má i USB C ↔ USB C kabel v balení, který by měl těch 100W zvládnout a 33W mi Poco X5 zvládá bezvadně a ten svítící kroužek svítí různě barvami dle toho, jkau z ní jde výkon
hledal jsem i v ČR, ale Aliexpress to zachránil.
Jo už tam je, za necelých 400, já mám starší verzi a jsem nadmíru spokojen. Stejně si lidi kupují levnější sr… Za nevím 150? A nenabije to vůbec nic. Zkušenost ve firemním autě.
Mám v autě Xiaomi 100 W nabíječku už asi měsíc. Koupil jsem na alegru a na mém Xiaomi 13T Pro při nabíjení normálně svítí 100W nabíjení, takže zas taková novinka to asi úplně není.
Mohl bys dát odkaz? A jaké s ní máš zkušenosti? Zkoušel jsi nabíjet něco jiného než Xiaomi mobil? Díky