Samsung uvolnil One UI 6.1.1 pro Galaxy S24... (Komunity news)

Článek na Svět Androida informuje o tom, že Samsung Galaxy S24 dorazí do Česka s aktualizací One UI 6.1.1. Tato verze přináší nové funkce a optimalizace, včetně lepšího multitaskingu a optimalizací pro skládací zařízení. Aktualizace bude postupně dostupná na další modely řady Galaxy, což uživatelům poskytne plynulejší a efektivnější zážitek z používání systému.

Data mi stejne kazdy den vypadnou i po aktualizaci, tak musim bohuzel zkusit reklamaci :confused:

Este pred reklamaciou vyskusaj tovarne nastavenia. Mozno ti to pomoze. Mne takto vypadavalo WiFi a az tovarko pomohlo a uz to je v pohode

Pro redakci SA:

Článek “Češi, stahujte! Samsung uvolnil One UI 6.1.1 pro Galaxy S24” a nemá aktivní chat.

Včera jsem aktualizoval S24U, ale verze se mi stále ukazuje jako One UI 6.1 a ne 6.1.1
Ale měla 3GB a jsou v ní nové funkce, takže to je ona.

“Živý efekt” je pro mě zklamání :worried:
Fotku to ořízne skoro na poměr 1:1 a osoby mi to hodí mimo obraz. Víc tam nacpe nedůležité nebe.
Chápu, že z principu, jak živý efekt funguje, musí být foto oříznuto, ale určitě ne tolik.
Navíc by AI mohla umět udržet kompozici.

AI kreslení je ale bomba :blush:
Ne vždy je to perfektní, někdy se jí nelíbí velikost nebo pozice skici, ale když si člověk pohraje, nakonec dosáhne cíle :+1:

To je asi zatím vše, co jsem vyzkoušel.

1 Like

Ano to je pravda. @MisakP v clanku sa nedaju pridavat komentare

Díky za upozornění, opraveno. Příště stačí zmínit autora článku @Libb

tovarni nastaveni jsem udelal, bez nahrani zpetneho nastaveni, vymenil obe dve sim za nove a stejne to vcera udelalo, mam s24u, nasel jsem na samsung foru ze nejsem sam, meli jste tu chybu uz drive zminenou i tady nekde ve svem clanku, spis se bojim aby mi to uznali,kdyz to udela jednou denne, samozrejme to neseduju cely den, za ty penize takovy mobil, abych musel prepinat rezim letadlo pokazde kdyz ve fitku na pase sleduju novinky :slight_smile: :hear_no_evil:

Aha no tak to je potom na reklamaciu. Tam bude chybna antena asi alebo take nieco. A ci ti to uznaju alebo nie… Tak dufam ze uznaju lebo je to chyba telefonu. Vsetko ine si uz vylucil.

1 Like