Samsung umístil milovanou aplikaci na Google Play, teď z něj ale beze stopy zmizela

Originál článek publikovaný na: Samsung umístil milovanou aplikaci na Google Play, teď z něj ale beze stopy zmizela

Začátkem měsíce Samsung umístil na Google Play aplikaci Good Lock Tu si zamiluje každý, kdo si rád přizpůsobuje design systému podle sebe Nyní však appka z platformy zmizela a nikdo neví, proč se tak stalo Začátkem měsíce Samsung umístil vysoce oblíbenou aplikaci Good Lock na Google Play. Tento krok mohl potěšit všechny uživatele telefonů Galaxy,…

Aplikace je dostupná ke stažení na Galaxy Store. Právě jsem ji nainstaloval.

Clanok je o tom ze aplikacia uz neni v Google Play obchode.
V Samsung Galaxy Store je stale

2 Líbí se

Aplikace je určena pro Samsung zařízení, jiná nemusí být podporována. Proto ji Samsung nechal pouze na Galaxy Store. O tom není v článku ani zmínka. A propos, je to hrozná hovadina…

No ved dobre ale clanok je o tom ze aplikacia bola na Google Play a teraz ju bud Samsung alebo Google stiahol. To ze to je iba pre Samsung telefony to je pravda to suhlasim

Jasně. Ale to je běžná Samsung strategie pro jejich “Galaxy device only” aplikace. Na Google Play si na ni udělají reklamu a poté ji stáhnou, aby zabránili negativním hodnocením typu “na mém Xiaomi nefunguje apod.”.
Mě jde o to, že v článku chybí ta informace pro majitele Galaxy zařízení, že si aplikaci mohou stáhnout na Galaxy Store. Věřte mi, že mnoho z nich ani neví, že by to tam mohli hledat.

Ahoj, můj pohled je takový:

Začátkem měsíce Samsung umístil vysoce oblíbenou aplikaci Good Lock na Google Play. Tento krok mohl potěšit všechny uživatele telefonů Galaxy, kteří aplikace raději stahují z amerického obchodu než z platformy Galaxy Store. Teď ale po appce není na Google Play ani vidu, ani slechu . Zmizela beze stopy.

1. Tento odstavec dává najevo, že je aplikace oblíbená, takže musela být někde k dispozici ještě dřív, než ji Samsung nahrál na Google Play.

2. Věta „kteří aplikace raději stahují z amerického obchodu než z platformy Galaxy Store“ naznačuje, že byla aplikace k dostání právě na Galaxy Store.

I tak nicméně do článku přidám odkaz přímo na Galaxy Store :)) Díky za tvůj pohled

1 Líbí se

Tak toto som nevedel.

Ja som prave v inom clanku cital toto:

Samsung oficiálně neuvedl, proč Good Lock z Obchodu Play odstranil, je však možné, že tak učinil proto, že chce vyřešit některé hlavní problémy, které se objevily při interním nebo veřejném testování. Aplikace totiž v obchodu byla dostupná v předběžném přístupu, tedy v nehotovém stavu. Není však ani vyloučeno, že nedodržel některé zásady Google Play. Ať už je důvod jakýkoli, není pravděpodobné, že by aplikace z obchodu zmizela nadobro

Zdroj:

Mám hlavně pocit, že pro jiná zařízení, než jsou ta od Samsungu, aplikace na Google Play stejně nebyla k dispozici… :smiley:

No ale je tam aplikace Fine Lock, která dělá to samé a beztak využívá stejně moduly jako Good Lock…

Pre majiteľov telefónov Samsung to pre niekoho až taká hovadina nemusí byť.

1 Líbí se