Originál článek publikovaný na: https://www.svetandroida.cz/perplexity-pro-1-rok-zdarma-t-mobile-moments/
Reklama Perplexity je nástroj, který kombinuje umělou inteligenci s vyhledáváním Verze Pro je placená, ale posouvá možnosti o kus dál T-Mobile nyní nabízí verzi Pro na rok zdarma Perplexity je skvělý nástoj pro získávání informací. I verze zdarma odvede slušnou práci, ale s verzí Pro získáte ještě mnohem silnější nástroj. Kromě neomezeného využití bez limitů…
Nabídku jsem využil,ale platnost akce je nejspíš časově omezená,jelikož mi ukazuje jen do 13.5.2025…
Ano, máte 5 měsíců na to akci využít. 12 měsíců Perplexity Pro běží od data aktivace.
Bohužel mně to nefunguje nedostanu se přes jít nakupovat. Pořád nápis loading a točící se kolečko.
To může být nějaký dočasný problém. Nemáš třeba instalovaný nějaký soft na blokaci reklam nebo VPN?
Dělá to u více telefonů. Chyba je evidentně na straně T-Mobile
Aha, možné to samozřejmě je. Asi nezbývá, než počkat nebo jim zavolat. Mně to včera prošlo bez problémů, možná jak se o tom začalo psát, to zkouší hodně lidí najednou a jsou přetížení.
Zajímavá akce. Co tím T-Mobile asi sleduje? Předpokládá, že více zákazníků přejde k T-mobilu?
A proč si tedy nenainstalovat multiplatformní open source prohlížeč Brave, který využívá nejnovější Llama, Claude a Mixtral AI i ve free verzi? Nehledě na to, že stačí si změnit vyhledávač v prohlížeči nebo jít na search.brave.com. Napadá mě snad jen omezená čeština, ale jinak nic.
Třeba https://i.ibb.co/XZJ8TT3/BraveSS2.png nebo https://i.ibb.co/r0sbyfd/BraveSS1.png. U Světáků je chyba, nešlo o kravaty, ale o vestičky. U Bílé paní je, že to říká Perchta, ale ona to ve filmu ani jednou nevysloví, je to formou pergamenu. Každopádně to šlape
Třeba proto, že to je stále jen ta free verze? Třeba proto, že nechci Brave?
Měl jsem stejný problém. Musel jsem v telefonu nainstalovat opět Chrome (používám jen Brave) a pak už to šlo.
Nic proti, ale jeden důvod pádnější než druhý
Díky pomohlo to . Nechápu ale proč tohle některé aplikace dělají. Dříve to dělal portál občana a jednu dobu mapy od seznamu. Chrome mám běžně vypnutý a používám Operu
.
Zeptejte se na to AI
Protože Android holt počítá s Chrome. Je to smutné a nevím, jestli je chyba v Androidu nebo v prohlížečích (setkal jsem se s tím i u Firefoxu nebo dokonce prohlížeče Samsung), ale třeba přihlášení přes Google bez Chrome někdy nefunguje
Napsal jsi docela dost věcí, které v něm dobe nefungují. Navíc proč instalovat prohlížeč, abych získal něco, co mám stejně zdarma?
Bejvávalo. Vše funguje. Jen tady ta aktivace ne. Operu mám ze dvou důvodů. Plnohodnotný tmavý režim a poloviční spotřeba energie. Chrome žere strašně moc baterie
Zdravím ! Ať se snažím, jak se snažím, tak když jsem postupoval podle návodu, ukáže mi to kód, pod tím skočí tlačítko aktivovat a když na něj kliknu, tak se pořád jen točí kolečko, pod tím loading… A to zkouším už týden, i když nechám aplikaci běžet na pozadí třeba celý den, tak se přes loading… Nedostanu. Nevíte někdo co s tím ? Psali jste něco o Chrome, ten mám nainstalovaný, i když ne jako výchozí, ale vůbec mě to do prohlížeče nepřesměruje. Tak jak to spolu souvisí ? Díky předem za případné rady