S T-Mobile můžete mít Perplexity Pro na rok zdarma. Přinášíme návod krok za krokem

Originál článek publikovaný na: https://www.svetandroida.cz/perplexity-pro-1-rok-zdarma-t-mobile-moments/

Reklama Perplexity je nástroj, který kombinuje umělou inteligenci s vyhledáváním Verze Pro je placená, ale posouvá možnosti o kus dál T-Mobile nyní nabízí verzi Pro na rok zdarma Perplexity je skvělý nástoj pro získávání informací. I verze zdarma odvede slušnou práci, ale s verzí Pro získáte ještě mnohem silnější nástroj. Kromě neomezeného využití bez limitů…

Nabídku jsem využil,ale platnost akce je nejspíš časově omezená,jelikož mi ukazuje jen do 13.5.2025…

Ano, máte 5 měsíců na to akci využít. 12 měsíců Perplexity Pro běží od data aktivace.

Bohužel mně to nefunguje nedostanu se přes jít nakupovat. Pořád nápis loading a točící se kolečko.

To může být nějaký dočasný problém. Nemáš třeba instalovaný nějaký soft na blokaci reklam nebo VPN?

Dělá to u více telefonů. Chyba je evidentně na straně T-Mobile

Aha, možné to samozřejmě je. Asi nezbývá, než počkat nebo jim zavolat. Mně to včera prošlo bez problémů, možná jak se o tom začalo psát, to zkouší hodně lidí najednou a jsou přetížení.