S T-Mobile můžete mít Perplexity Pro na rok zdarma. Přinášíme návod krok za krokem

Originál článek publikovaný na: https://www.svetandroida.cz/perplexity-pro-1-rok-zdarma-t-mobile-moments/

Reklama Perplexity je nástroj, který kombinuje umělou inteligenci s vyhledáváním Verze Pro je placená, ale posouvá možnosti o kus dál T-Mobile nyní nabízí verzi Pro na rok zdarma Perplexity je skvělý nástoj pro získávání informací. I verze zdarma odvede slušnou práci, ale s verzí Pro získáte ještě mnohem silnější nástroj. Kromě neomezeného využití bez limitů…

Nabídku jsem využil,ale platnost akce je nejspíš časově omezená,jelikož mi ukazuje jen do 13.5.2025…

Ano, máte 5 měsíců na to akci využít. 12 měsíců Perplexity Pro běží od data aktivace.

Bohužel mně to nefunguje nedostanu se přes jít nakupovat. Pořád nápis loading a točící se kolečko.

To může být nějaký dočasný problém. Nemáš třeba instalovaný nějaký soft na blokaci reklam nebo VPN?

Dělá to u více telefonů. Chyba je evidentně na straně T-Mobile

Aha, možné to samozřejmě je. Asi nezbývá, než počkat nebo jim zavolat. Mně to včera prošlo bez problémů, možná jak se o tom začalo psát, to zkouší hodně lidí najednou a jsou přetížení.

Zajímavá akce. Co tím T-Mobile asi sleduje? Předpokládá, že více zákazníků přejde k T-mobilu? :thinking:

A proč si tedy nenainstalovat multiplatformní open source prohlížeč Brave, který využívá nejnovější Llama, Claude a Mixtral AI i ve free verzi? Nehledě na to, že stačí si změnit vyhledávač v prohlížeči nebo jít na search.brave.com. Napadá mě snad jen omezená čeština, ale jinak nic.

Třeba https://i.ibb.co/XZJ8TT3/BraveSS2.png nebo https://i.ibb.co/r0sbyfd/BraveSS1.png. U Světáků je chyba, nešlo o kravaty, ale o vestičky. U Bílé paní je, že to říká Perchta, ale ona to ve filmu ani jednou nevysloví, je to formou pergamenu. Každopádně to šlape :slight_smile:

Třeba proto, že to je stále jen ta free verze? Třeba proto, že nechci Brave?

Měl jsem stejný problém. Musel jsem v telefonu nainstalovat opět Chrome (používám jen Brave) a pak už to šlo.

Nic proti, ale jeden důvod pádnější než druhý :smiley:

Díky pomohlo to . Nechápu ale proč tohle některé aplikace dělají. Dříve to dělal portál občana a jednu dobu mapy od seznamu. Chrome mám běžně vypnutý a používám Operu
.

Zeptejte se na to AI :smiley:

Protože Android holt počítá s Chrome. Je to smutné a nevím, jestli je chyba v Androidu nebo v prohlížečích (setkal jsem se s tím i u Firefoxu nebo dokonce prohlížeče Samsung), ale třeba přihlášení přes Google bez Chrome někdy nefunguje :frowning:

Napsal jsi docela dost věcí, které v něm dobe nefungují. Navíc proč instalovat prohlížeč, abych získal něco, co mám stejně zdarma?

Bejvávalo. Vše funguje. Jen tady ta aktivace ne. Operu mám ze dvou důvodů. Plnohodnotný tmavý režim a poloviční spotřeba energie. Chrome žere strašně moc baterie

Zdravím ! Ať se snažím, jak se snažím, tak když jsem postupoval podle návodu, ukáže mi to kód, pod tím skočí tlačítko aktivovat a když na něj kliknu, tak se pořád jen točí kolečko, pod tím loading… A to zkouším už týden, i když nechám aplikaci běžet na pozadí třeba celý den, tak se přes loading… Nedostanu. Nevíte někdo co s tím ? Psali jste něco o Chrome, ten mám nainstalovaný, i když ne jako výchozí, ale vůbec mě to do prohlížeče nepřesměruje. Tak jak to spolu souvisí ? Díky předem za případné rady :slightly_smiling_face: