Vypněte potřebné aplikace, vymažte mezipaměť a zkontrolujte jejich oprávnění. Stejně tak Nastavení - Aplikace - Oprávnění - Ostatní oprávnění, protože někdy i třeba “Přesná poloha” nemusí dávat uživateli smysl, ale aplikace ji vyžaduje a už nechce nebo neumí si o její povolení říct.
A u kterých aplikací toto provést? Jen u můj T-Mobile, nebo i Chrome? A nemusí být nastaven jako výchozí ?
U obou a výchozí být nemusí, hlavně aktuální, také obě. A tedy předpokládám, že služby Google na zařízení běží.
Děkuji moc za radu ! Měl jsem deaktivovaný a neaktuální Chrome. Nyní vše fičí jak má
Rádo se stalo. Zrovna ta aktuálnost aplikací mě nenapadla a dopsal jsem ji po zkoušce Brave AI - https://shorturl.at/o0Jq8
BTW tato diskuze je zahrnuta ve zdrojích
Tak to je dobrý mmj. Nastavil jsem jako výchozího asistenta, ale nefunguje mi nastavování budíku. Tak samo vytáčení kontaktu, ale když nadiktuji číslo tak ano. Máte to stejně ?
Jinak třeba poslední SMS mi to přečte
Jinak ještě dotaz - proč mi nechce generovat obrázky? Navíc v nastavení AI modelů nemám možnost dall-e 3, ani dalších generátorů obrázků, je chyba na mé straně, nebo se jedná o regionální omezení, či omezení předplatného od T-Mobile ?
Musíš nastavit chrome jako výchozí,provést aktivaci,pak klidně můžeš zase chrome vypnout.Takhle jsem to udělal,vše funguje,mám zpátky jako výchozí samsung
Ale mi už perplexity pro funguje, jen nemám v jejich možnostech vybrat model např. dall-e 3, ale pouze ty ze screenshotu, na to asi aktivace chromu nepomůže, ne ?
Pardon,odpovídal jsem omylem na tvůj starší dotaz,kdy ti ještě pro nefungovalo…
V pohodě, nic se neděje