S T-Mobile můžete mít Perplexity Pro na rok zdarma. Přinášíme návod krok za krokem

Vypněte potřebné aplikace, vymažte mezipaměť a zkontrolujte jejich oprávnění. Stejně tak Nastavení - Aplikace - Oprávnění - Ostatní oprávnění, protože někdy i třeba “Přesná poloha” nemusí dávat uživateli smysl, ale aplikace ji vyžaduje a už nechce nebo neumí si o její povolení říct.

A u kterých aplikací toto provést? Jen u můj T-Mobile, nebo i Chrome? A nemusí být nastaven jako výchozí ?

U obou a výchozí být nemusí, hlavně aktuální, také obě. A tedy předpokládám, že služby Google na zařízení běží.

Děkuji moc za radu ! Měl jsem deaktivovaný a neaktuální Chrome. Nyní vše fičí jak má :+1::slightly_smiling_face:

Rádo se stalo. Zrovna ta aktuálnost aplikací mě nenapadla a dopsal jsem ji po zkoušce Brave AI - https://shorturl.at/o0Jq8
BTW tato diskuze je zahrnuta ve zdrojích
:smiley:

Tak to je dobrý :grin: mmj. Nastavil jsem jako výchozího asistenta, ale nefunguje mi nastavování budíku. Tak samo vytáčení kontaktu, ale když nadiktuji číslo tak ano. Máte to stejně ? :grin: Jinak třeba poslední SMS mi to přečte :wink:

Jinak ještě dotaz - proč mi nechce generovat obrázky? Navíc v nastavení AI modelů nemám možnost dall-e 3, ani dalších generátorů obrázků, je chyba na mé straně, nebo se jedná o regionální omezení, či omezení předplatného od T-Mobile ?

Musíš nastavit chrome jako výchozí,provést aktivaci,pak klidně můžeš zase chrome vypnout.Takhle jsem to udělal,vše funguje,mám zpátky jako výchozí samsung

Ale mi už perplexity pro funguje, jen nemám v jejich možnostech vybrat model např. dall-e 3, ale pouze ty ze screenshotu, na to asi aktivace chromu nepomůže, ne ?

Pardon,odpovídal jsem omylem na tvůj starší dotaz,kdy ti ještě pro nefungovalo…

V pohodě, nic se neděje :slightly_smiling_face: