Prémiová sluchátka Technics výrazně zlevnila. Mají špičkový zvuk a bezdrátové nabíjení pouzdra

Originál článek publikovaný na: Prémiová sluchátka Technics pořádně zlevnila!. Mají špičkový zvuk a bezdrátové nabíjení pouzdra

Prémiová sluchátka Technics EAH-AZ80E-K nyní pořídíte za 4 159 Kč místo původních 7 199 Kč Nabízejí 10mm hliníkové měniče s podporou LDAC a duální hybridní potlačení hluku Uživatelé chválí zvuk, ale upozorňují na vysokou reklamovanost přes 12 procent Japonská značka Technics se v roce 2023 pokusila prorazit na trhu True Wireless sluchátek modelem EAH-AZ80E-K. Při…

A pak je tu pohodlí v uších a jsme s vychvalováni u konce po půl hodině se to nedá nosit.

Až na to, že pohodlí je hrozně individuální záležitost. Mě sedí například výborně, a to mám i jejich nástupce, tam je komfort ještě lepší. Nehledě na to, že se dají pořídit i jiné nástavce, ne jen ty originální.

A proto pořád věrný Samsung buds teďka buds 3 pro a naprosta pecka ten komfort v uších je dělo. Hlavně nemusím nic kupovat jiného sedí hnedka jak koupím. Co jsem zkoušel jiné je to hrůza. A pak taky funkce co sluchátka mají.