Originál článek publikovaný na: Alza nabízí vlastní sluchátka za tři stovky! Mají slušný zvuk, skvělou výdrž a Bluetooth 5.3
Bezdrátová TWS sluchátka AlzaPower Buds Go s výdrží až 32 hodin stojí nyní 299 Kč s kódem VYPRODEJ40 Nabízejí Bluetooth 5.3, herní režim s nízkou latencí, dotykové ovládání a voděodolnost IPX4 Původní cena činila 499 Kč – za tři stovky dostanete sluchátka na sport i běžný poslech Bezdrátová sluchátka za cenu třech káv? AlzaPower Buds…
Jako vážně? Tohle doporučila na cestování do MHD, něco bez ANC? Karniku, tobě fakt hrabe na maják, až to není možné. To, že to hraje jak popelnice, to už tě nezajímá. Doporučit tohle za těch pár stovek může jen člověk jako jsi ty, co se mu platí za reklamu, co? Už fakt zalez s takovou reklamou.
QCY (ArcBuds) …když je pro Alzu nevyrábí přímo oni ,tak to bude zdařilá kopie …
QCY sluchátka mám rád - hrají obstojně ( nepřehání to s basy a nehuhňají. Ten frekvenční rozsah bych jim i věřil narozdíl od jiných ) ,Vydrží oněch slibovaných 8 hodin provozu na jedno nabití a cenou jsou spotřebka ,takže už pomalu neřeším když je čokl zase rozkouše jak to má ve zvyku .
Já si je vezmu , protože v podstatě jiné špunty už u mne nenajdete a pouzdra s baterií se mi pomalu hromadí
Tohle už má alespoň USB-C a pouzdro obslouží i typ TC-1 který jsem bral předtím …