5 tipů na zboží z Číny: Drátová sluchátka s jack konektorem

Originál článek publikovaný na: 5 tipů na zboží z Číny: Drátová sluchátka s jack konektorem

Jsme tu s dalšími tipy na zajímavé zboží z AliExpressu. Tentokrát jsme se na toto čínské online tržiště vydali, abychom tam našli něco, na co už se dnes v oblasti běžné spotřební elektroniky myslí méně a méně. Ale i tak existuje stále velká skupina lidí, která to vyhledává. Jak již prozradil nadpis, jde o drátová…

Měl jsem sluchátka s jackem z Číny. Hrála vcelku přijatelně, ale asi po půl roce se uvolnil měnič v mušli (něco tam prasklo) a bylo po nich, pravé ucho slyšelo jen příšerné chrastění. Takže jsem šel do Lídlu a koupil, co zrovna měli v akci. S nimi už dlouhodobá spokojenost.

Ahoj. Můžu se zeptat, o jakou šlo případně značku? Už jsem pár modelů z Číny vyzkoušel a je fakt, že to prostě v této cenové hladině (od osmi stovek třeba po dva tisíce) je stále jen obyčejný kus spotřební elektroniky, kde se musí očekávat nějaké vady. Ty se mohou objevit hned (třeba i ještě ve lhůtě pro vrácení peněz), nebo až třeba po roce. Například u Baseus Bowie H1 se mi asi po roce naštípl a pak postupně úplně praskl hlavový most. Nicméně to je neduh celé řady modelů a značek, ať už jde o rádoby prémiovku typu Pioneer nebo o téměř noname z Číny. V tomto hodně napomáhají recenze, pokud je produkt na Ali delší dobu a objednalo ho dost lidí.

Drátová používám protože latence. Při střihu videa je BT celkem naprd. Drát je zkrátka drát :slight_smile:

Hledal jsem ve starých objednávkách a našel, ale je tam bohužel jen nic neříkající popis, zboží už neexistuje, takže odkaz v objednávce nikam nevede. Stály $6,25, tak si můžete tu kvalitu představit…