Tak @Evicka_Aege konecne mame recenziu aj na maly Pixel 9Pro
Děkuji za upozornění se mi o něm bude v noci zdát
Moc se mi líbí v bílé barvě.Vlastně já mám všechny dosavadní pixely v barvě bílé
Mne zase v ciernej kazdy telefon ktory som mal tak jedine cierny
Je to pekny telefon a moc sa mi paci
Jednou v životě jsem měl bílý telefon. Už nikdy v životě víc… Po roce byl tak zapatlaný (a to jsem ho čistil každou chvilku) že už to nešlo ani čistit. Už to tam bylo prostě vidět.
Preto ja mam vzdy cierny telefon a na nom cierny matny kryt
To je ideální kombinace. Teď mám Xiaomi 13 Pro sice v takové té světlé černé (ani nevím co to je za barvu), ale s krytem dost naprd. Každou chvilku tam je vidět otisk nebo mastnota. A z toho šílím… Jako je to krásný když je to čistý… Ale musí to být čistý. Jinak je to kekel.
Uplne ti rozumiem tiez kym som si nasiel kryt ktory mi vyhovuje tak som ich par vystriedal
Preto mam rad matny cierny staci ho utret a je ako novy
Ja mam teraz Pixel 8 a mam oblubene a aj vyskusane tieto dva kryty:
https://m.alza.sk/spigen-thin-fit-black-google-pixel-8-levne-d8016722.htm
https://m.alza.sk/spigen-rugged-armor-matte-black-google-pixel-8-d7987850.htm
Zkus být s telefonem černé barvy měsíc u Mm kde je i ve stínu přes 44 stupnů a na sluníčku přes 50 … Vydrží jít tak 2 hodiny , zbytek dovolené budeš bez telefonu Chladila jsem ho pak zabalený v ručníku po chvilkách v mrazáku divila jsem se že po takovém teplotním šoku, ten telefon ještě šel . Akorát kamera Canon, tak ta už to nerozchodila . Nejen horkem, ale i poletujícím pískem. A od té doby kupuji pouze telefony bílé nebo jiné světlé barvy .
Tak to ano. To by som fakt nechcel. To nie ze by nezvladol telefon ale ani ja
Nemam rad take teplo
Ale voda v Mm je léčivá , takže kvůli zdraví člověk podstoupí i to, o čem si myslí , že by to nezvládl.
Ale i ta teplota se dá snést, protože je tam úplně jiné klima než např. u Středozemního moře , Mm je totiž 421 m pod hladinou moře a velmi dobře se tam dýchá … Jen ty telefony tmavých barev jsou s výdrží na tom mizerně .Tam neuvidíš telefon tmavé barvy a ani krytu . vlastně v celé zemi .
Heh mám stejný typ krytu také. Akorát na Xiaomi.
Tak keby som isiel k moru tak by som nechal mobil na hotely alebo tak. Urcite by som nebral telefon niekam kde je 50 stupnov
Ale viem ako to myslis a mas pravdu. Ale aj tak by som si vzdy vybral radsej ciernu farbu
To su asi najlepsie kryty podla mna. Mne vyhovuju najviac
I přes všechny obtíže jsem tam nafotila za ten měsíc asi 1 tisíc fotek Ve dne slunce v noci mrazák Člověk si musí umět poradit .
To je pravda clovek si musi vediet poradit
To si napisala pekne