Pixel 9 Pro: Upřímné a detailní zhodnocení na českém trhu | Recenze techArena

1 Like

Tak @Evicka_Aege konecne mame recenziu aj na maly Pixel 9Pro :slightly_smiling_face:

Děkuji za upozornění :hugs: se mi o něm bude v noci zdát :laughing:
Moc se mi líbí v bílé barvě.Vlastně já mám všechny dosavadní pixely v barvě bílé :thinking:

Mne zase v ciernej :grinning: kazdy telefon ktory som mal tak jedine cierny :slightly_smiling_face:
Je to pekny telefon a moc sa mi paci

Jednou v životě jsem měl bílý telefon. :rofl: :rofl: Už nikdy v životě víc… :rofl: :rofl: Po roce byl tak zapatlaný (a to jsem ho čistil každou chvilku) že už to nešlo ani čistit. Už to tam bylo prostě vidět. :rofl:

Preto ja mam vzdy cierny telefon a na nom cierny matny kryt :grinning:

To je ideální kombinace. Teď mám Xiaomi 13 Pro sice v takové té světlé černé (ani nevím co to je za barvu), ale s krytem dost naprd. Každou chvilku tam je vidět otisk nebo mastnota. A z toho šílím… :rofl: Jako je to krásný když je to čistý… Ale musí to být čistý. :rofl: Jinak je to kekel.

Uplne ti rozumiem :grinning: tiez kym som si nasiel kryt ktory mi vyhovuje tak som ich par vystriedal :slightly_smiling_face:
Preto mam rad matny cierny staci ho utret a je ako novy :grinning:

1 Like

Ja mam teraz Pixel 8 a mam oblubene a aj vyskusane tieto dva kryty:

https://m.alza.sk/spigen-thin-fit-black-google-pixel-8-levne-d8016722.htm

https://m.alza.sk/spigen-rugged-armor-matte-black-google-pixel-8-d7987850.htm

Zkus být s telefonem černé barvy měsíc u Mm :thinking: :stuck_out_tongue_closed_eyes: kde je i ve stínu přes 44 stupnů a na sluníčku přes 50 … Vydrží jít tak 2 hodiny , zbytek dovolené budeš bez telefonu :frowning_face: Chladila jsem ho pak zabalený v ručníku po chvilkách v mrazáku :laughing: divila jsem se že po takovém teplotním šoku, ten telefon ještě šel . Akorát kamera Canon, tak ta už to nerozchodila . :see_no_evil:Nejen horkem, ale i poletujícím pískem. A od té doby kupuji pouze telefony bílé nebo jiné světlé barvy .

Tak to ano. To by som fakt nechcel. To nie ze by nezvladol telefon ale ani ja :grinning:
Nemam rad take teplo :slightly_smiling_face:

Ale voda v Mm je léčivá , takže kvůli zdraví člověk podstoupí i to, o čem si myslí , že by to nezvládl.
Ale i ta teplota se dá snést, protože je tam úplně jiné klima než např. u Středozemního moře , Mm je totiž 421 m pod hladinou moře a velmi dobře se tam dýchá … Jen ty telefony tmavých barev jsou s výdrží na tom mizerně .Tam neuvidíš telefon tmavé barvy a ani krytu . :hugs: vlastně v celé zemi .

Heh mám stejný typ krytu také. Akorát na Xiaomi. :rofl:

1 Like

Tak keby som isiel k moru tak by som nechal mobil na hotely alebo tak. Urcite by som nebral telefon niekam kde je 50 stupnov :slightly_smiling_face:
Ale viem ako to myslis a mas pravdu. Ale aj tak by som si vzdy vybral radsej ciernu farbu :man_shrugging::slightly_smiling_face:

To su asi najlepsie kryty podla mna. Mne vyhovuju najviac :slightly_smiling_face:

I přes všechny obtíže jsem tam nafotila za ten měsíc asi 1 tisíc fotek :joy: Ve dne slunce v noci mrazák :rofl:Člověk si musí umět poradit .

To je pravda :slightly_smiling_face: clovek si musi vediet poradit :slightly_smiling_face:
To si napisala pekne