Pixel 9 Pro má problém! Některým mobilům prý odpadává fotoaparát

Originál článek publikovaný na: Pixel 9 Pro má problém! Některým mobilům prý odpadává fotoaparát

Google se potýká se stížnostmi majitelů Pixel 9 Pro Některým mobilům údajně odpadává modul fotoaparátu od těla telefonu Přes uvolněný modul se do mobilu dostává vlhkost Mobilní telefon Pixel 9 Pro patří k vlajkovým modelům Googlu a k těm, které Google nejvíc propaguje i v souvislosti s operačním systémem Android 15. Mělo by jít po…

Tyto články - některý prý
No a nebo taky ne a ještě možná

Ale pokud ano, tak je to celkem průser…

1 Líbí se

Bohužel nejde vidět to pozadí, co člověk s tím telefonem dělal, že se mu toto stalo. Vždy na takové problémy koukám s přivřenýma očima. Uživatel nosí telefon v kapse s klíčema a dalšími věcmi a potom se mu stane podobná věc. Samozřejmě, že na sociálních sítích bude tvrdit, že telefon nosí v krytu, který je ještě ve speciálním pouzdře v batohu v samostatné kapse. A když už telefon používá, tak pouze v bílých rukavicích v naprosto čistém neprašném prostředí.

1 Líbí se

A pak jsou také ti ostatní, co si vysněný drahý mobil hlídají jako oko v hlavě.
Nebo podle sebe soudím tebe ?

Otázkou je, jak moc za to mohou uživatelé a jak moc konstrukce toho modulu, který se hranami všude chytá… Může to být kombinace přehřívání telefonu kdy povolí teplem lepidlo a modul se zachytí za kapsu nebo cokoliv jiného a strhne se… uvidíme co řekne Google

Být skeptický je fajn, ale když jsem řešil vadu na svém zařízení a nikdo mi nevěřil, tak jsem se cítil jak idiot.
Jen k zamyšlení…

1 Líbí se

Nikdy bych nedal telefon do stejné kapsy kde mám klíče nebo něco jiného, co by mohlo telefon nějakým způsobem poškodit. Takže buď nic nebo papírové kapesníky. Jsem typ, co nosí pořád batoh, takže i tam má telefon svoje místo, kam nic jiného nedávám. Používám sklo i ochranný kryt. Jinak telefon používám asi jako každý.