Pixel 9 Pro má problém! Některým mobilům prý odpadává fotoaparát

Originál článek publikovaný na: Pixel 9 Pro má problém! Některým mobilům prý odpadává fotoaparát

Google se potýká se stížnostmi majitelů Pixel 9 Pro Některým mobilům údajně odpadává modul fotoaparátu od těla telefonu Přes uvolněný modul se do mobilu dostává vlhkost Mobilní telefon Pixel 9 Pro patří k vlajkovým modelům Googlu a k těm, které Google nejvíc propaguje i v souvislosti s operačním systémem Android 15. Mělo by jít po…

Tyto články - některý prý
No a nebo taky ne a ještě možná

Ale pokud ano, tak je to celkem průser…

1 Líbí se

Bohužel nejde vidět to pozadí, co člověk s tím telefonem dělal, že se mu toto stalo. Vždy na takové problémy koukám s přivřenýma očima. Uživatel nosí telefon v kapse s klíčema a dalšími věcmi a potom se mu stane podobná věc. Samozřejmě, že na sociálních sítích bude tvrdit, že telefon nosí v krytu, který je ještě ve speciálním pouzdře v batohu v samostatné kapse. A když už telefon používá, tak pouze v bílých rukavicích v naprosto čistém neprašném prostředí.

1 Líbí se

A pak jsou také ti ostatní, co si vysněný drahý mobil hlídají jako oko v hlavě.
Nebo podle sebe soudím tebe ?

Otázkou je, jak moc za to mohou uživatelé a jak moc konstrukce toho modulu, který se hranami všude chytá… Může to být kombinace přehřívání telefonu kdy povolí teplem lepidlo a modul se zachytí za kapsu nebo cokoliv jiného a strhne se… uvidíme co řekne Google

Být skeptický je fajn, ale když jsem řešil vadu na svém zařízení a nikdo mi nevěřil, tak jsem se cítil jak idiot.
Jen k zamyšlení…