Přecházím na Google Pixel 9 Pro XL z Pixelu 7 Pro: Jaké jsou mé první dojmy?

Originál článek publikovaný na: Přecházím na Google Pixel 9 Pro XL z Pixelu 7 Pro: Jaké jsou mé první dojmy?

Google letos představil hned tři vlajkové lodě řady Pixel 9 Vrcholný Pixel 9 Pro XL se stává mým novým primárním telefonem Ve srovnání s Pixelem 7 Pro na mě zatím působí naprosto skvěle Začátkem letošního roku se ze mě stal Pixelák. „Zahodil“ jsem svůj pár let starý telefon střední třídy a vrhnul se vstříc mladšímu,…

Dobry vyber :slightly_smiling_face: Ale aj tak mam otazku ze preco ProXL a nie Pro verziu?

No já jsem si řekl, že konečně také vyzkouším Pixel, ale ne poslední řadu, ale využil jsem poklesu cen u osmiček a koupil Google Pixel 8. A zatím docela rozčarování, protože aplikace, které mi bez problémů fungovaly a fungují na pět let starém OnePlus 7Pro s Androidem 12, mi na osmičce s Androidem 14 fungují velmi špatně. Jsou velmi pomalé a sekají se. Jde především o Google peněženku, PID lítačku a Regio Jet. Říkal jsem si, že ho vyzkouším, a pokud by byl dobrý, tak ho dám manželce a koupím si tu devÍtku XL. Ale zatím to vypadá, že ho sice manželce dám, ale já se vrátím k tomu OnePlus.

Odpověď je triviální – zbyla na mě :joy:Ale i kdybych si měl vybrat sám, šel bych do XL, neboť P7Pro měl obří displej a nechtěl bych si zvykat na cokoliv výrazněji mešního. Přece jenom, občas na tom i píšu texty (když zrovna z nějakých důvodů nemůžu mlátit do klávesnice). Zkrátka mi to takv vyhovuje :smiley:

1 Like

To je dost zvláštní. Osmičku jsem tedy v ruce neměl, ale s P7Pro i P9ProXL, co se rychlosti aplikací i jejich používání týče, naprostá spokojenost :thinking:

Jasne chapem :slightly_smiling_face: diky za odpoved :slightly_smiling_face:

(příspěvek smazán autorem)

Jestli to nebude spíše přechodem na nový mobil kopírováním. Udělal bych reinstall a bude to ok. Přecházel jsem na pixel 8 z oneplus 10 pro a pixel je ve všem o parník dále. Absolutně nesrovnatelné. Pixel 8 mam 3/4 roku a vše šlape na 1*. Na oneplus už po několika měsících šla baterka do kytek a optimalizace vůči aplikacím také nicmoc. Měl jsem oneplus 3 (totální luxus) oneplus 6t (taky hodně fajn) ale 10 pro za mě velká bída. Poté co oneplus změnil na colorOS tak to šlo do kytek…

Já měl OnePlus 3 pak 5 a nakonec 7 a naprostá spokojenost. A já vím, že i ten Pixel je skvělý telefon. Jinak reinstalaci jsem zkoušel, ale zůstalo vše stejné. Ale teď jsem si uvědomil, že jsem po odinstalování neudělal reset telefonu, což je prý dobré udělat, tak jdu na to…:slightly_smiling_face:

Tam bude něco špatné - vaše aplikace se rozhodně normálně na tomto telefonu nesekají - používám je také plus asi 50 dalších - tam bych spíš hledal problém v internetu (používají ho) a když není signál tak jim to fakt dlouho trvá než na to přijdou

Děkuji všem, kteří se mi snažili poradit a pomoct. Aplikace pracují na 100%, ale neptejte se mě, čím to bylo, protože to nevím. Šel jsem, že je odinstaluju, zresetuju telefon a opět je nainstaluj, ale ještě před tím jsem je vyzkoušel. A ono vše fungovalo jak má. Asi ten telefon je opravdu chytrý a poznal, že jde do tuhého.:wink::joy:
Ale internetem to asi nebylo, protože to zlobilo jak doma na Wi-Fi, tak venku na mobilních datech.
Ale ještě jednou všem díky.:slightly_smiling_face:

1 Like

To je zajímavé, protože protože jak peněženku tak regio i různé další vyhledávače (nejvíc Poseidon) používám často, a bez problémů. A to mám “jen” P7a.