Pixel 7a má problém s baterií. Google se k tomu postavil čelem

Originál článek publikovaný na: Pixel 7a má závažný problém. Google se k němu postavil čelem

Reklama Telefony Pixel 7a mohou mít vadnou baterii Baterie telefonu se může nafouknout, čímž se telefon stane nepoužitelný Google nabízí opravu nebo kompenzaci, stačí se zaregistrovat Google připustil, že telefony Pixel 7a mají problémy s baterií. Ta se nafukuje a může tak dojít k poškození celého telefonu. Google se k situaci postavil čelem a nabízí…

Klobouk dolů google. Tak to má být.

zkusil jsem zadat moje IMEI z mojí 7a a zvolil Česko a dostalo se mi:
Získejte platbu v hotovosti ve výši 456 $ (převedeno na místní měnu).

Dál na to klikat nebudu… telefon je naštěstí v cajku…

Proč ne? Já koupil telefon na Alze z předobjednávek a z podpory Google mi napsali, že: „Ověřili jsme, že máte nárok na platbu ve výši 10054 Kč, protože zařízení je v záruce.
Platba bude zpracována prostřednictvím externího platebního partnera Payoneer.“

Hele máš vlastně pravdu…

Také jsem prubnul a přišlo mi to stejné, kompenzace ve výši 10054 Kč . Jelikož jsem trochu nedůvěřivý tak jsem ještě neodpověděl a nepotvrdil . Potvrdil jste a provedl registraci pro zaslání kompenzace ?

Neočekávané nafouknutí baterie se netýká všech zařízení Pixel 7a. Pokud vaše zařízení není dotčeno, nemáte nárok na opravu ani jiné možnosti.

Jj, postupoval jsem podle pokynů v mailu:
Platba bude zpracována prostřednictvím externího platebního partnera Payoneer. Informace o tom, jak prostředky přijmout.

1. Pokud máte účet Payoneer od společnosti Google, odpovězte na tento e‑mail a potvrďte e‑mailovou adresu přidruženou k vašemu účtu.

2. Pokud účet nemáte, postupujte takto:

• Ve webovém prohlížeči přejděte na adresu {UNIQUE PAYONEER LINK} .
  • Zaregistrujte se.
  • Zadejte bankovní údaje účtu, na který chcete prostředky vrátit.
    Z podstatných údajů chtějí IBAN, což je v podstatě číslo účtu na který mají poslat peníze, bezpečnost to nijak neohrožuje. A nic jiného nechtěli. Pak mi došlo pár mailů od Payoneer, ověření adresy a schválení, že mi účet funguje. Peníze by měly přijít do 10 - 18 dnů.

To by se Doogee nestalo :rofl:

Já zatím ( ťuk, ťuk, ťuk, ťuk, ) žádné nafukování nepozoruju, ale předpokládám, že když to posuzují podle IMEI, tak vědí, kterých výrobních sérií se to týká. Telefon jsem kupoval 22. 5. 2023 a AccuBattery mi ukazuje kapacitu 3917 mAh, což je slušné.

Ok, díky jdu na to . :wink:

1 Líbí se

Před měsícem se mi začala tak jednou za týden, jednou za 3 dny vybíjet baterie, klidně z 80 % na nulu během 3 vteřin. No a po měsíci vyšel tento článek, telefon už mám pořešený nový. Zkusila jsem nahlášení před IMEI číslo, hláška o “pohádkové” kompenzaci mě také trochu zaskočila, ale bylo to přes ofiko portál, na konci je, že se mi někdo do 6 týdnů ozve. Tak uvidím :slight_smile: Telefon Pixel 7A mám rok a půl a byla jsem s ním spokojená. Jednání mi přišlo velkorysé, ale reputaci mají jen jednu, takže chápu, že se snaží.