Originál článek publikovaný na: OnePlus 12 (podruhé) představeno! Ohrozí řadu Galaxy S24?
OnePlus 12 má za sebou dlouho očekávanou globální premiéru Telefon spoléhá na extrémně výkonný Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Podpora výrobce sice je příkladná, Samsung ji ale s řadou S24 posunul ještě dál První premiéra OnePlus 12 proběhla už na začátku prosince loňského roku v Číně, globální uvedení na trh si OnePlus připravilo až na…
Nekoupím, nemá stylus
Hrozna skoda toho displeja… Keby mal rovny displej tak by to bol idealny telefon pre mna. Takto musim zase hladat niekde inde
Zrovna letos se budu rozhodovat, do které vlajky půjdu. Cena S24U je už cenově přes čáru. Takže S24+ nebo OnePlus 12.
U S24+ se obávám, že díky procesoru bude slabá na vydrž. Počkám na recenzi.
U OnePlus 12 věřím, že vše bude zase povedené, takže rozhodne jestli se jim povede i foťák, který v minulých letech měl lepší zase Samsung.
No este tu mas Pixel 8Pro alebo VivoX100 Pro aj Xiaomi 14 vyzera dobre. Alebo sa rozhodujes iba medzi S24Plus a Oneplus12?
To je tiez tazky vyber
Zatím to nechám otevřené. A ne, nebude to jen o dvou značkách. Počkám až vyloží karty i ostatní.
Třeba minulý rok jsem nastavoval v rodině OnePlus Nord 3 a byl jsem mile překvapen kde je dneska vyšší střední třída.
Ano ano to je pravda. Nord3 sa naozaj vydaril a tesim sa aky bude Nord4. Ja sa tiez rozhodujem co tento rok kupit. Mam len par poziadaviek a to cisty Android a rovny displej
Keby malo Oneplus 12 rovny displej tak nevaham ani sekundu ale tak uvidime
Zvážil bych i S23+/Ultra v nějaké pěkné výprodejové ceně.
Hmmm taky dobrý typ. Jen asi v létě bych měl strach, že mi vypadne z cyklo dresu.
V pátek budu s kámošem co S23U má, tak jí potěžkám a poměřím s mým stávajícím mobilem.
Tohle je na pováženou…
Rovný displej bych taky preferoval… Vivo X100 Pro mi za oznámenou cenu vůbec nepřijde zajímavé