Řada Samsung Galaxy S24 je tu! Naše první dojmy, parametry i české ceny

Originál článek publikovaný na: Řada Samsung Galaxy S24 je tu! První dojmy, parametry i cena

Samsung právě v San José představil telefony řady Galaxy S24 První dojmy jsou pozitivní, v hlavní roli je umělá inteligence Známé české ceny, bonusy a dostupnost Řada Samsung Galaxy S24 je konečně tu. Jedny z nejočekávanějších mobilních telefonů letošního roku si právě odbyly svou premiéru na akci Galaxy Unpacked v San José a přestože většina…

Pane karnik prosím přijďte mi ukázat neoptimalizovany a špatně odladéný Exynos na mou S22U ultru at se ti vysmeji do pusiny. Ty tvoje keci někdy fakt jsou dost mimo. Ale jasny nejske kraviny napsat musis.

A nešlo by to napsat trochu slušněji?

Že Exynos 2200 hrál v porovnání s konkurencí své doby třetí housle je bohužel fakt. To že telefon například běží svižně ještě neznamená, že je daný čipset povedený. A že Exynos 2200 proti konkurenci víc topil a žral je také prostý fakt. V případě S22U to možná tolik nepocítíte, protože má velké chlazení a větší baterku ale malé S22 bych se vyhnul jako čert kříži.

3 Likes

Ahoj Jirko (v komunitě si tykáme viz pravidla). Mám zkušenosti jak s S22U, tak s klasickou S22 a faktem je, že Exynos 2200 byl v době spuštění (a minimálně půl roku potom) naprosto příšerný. Tady je super článek vysvětlující problematiku https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-s22-ultra-snapdragon-vs-exynos/

Není to jen o efektivitě, přehřívání a horším výkonu, ale i běžných věcech jako jsou animace, dlouhé vyskakování klávesnice a delší načítání aplikací. To jsou mé zkušenosti, nemám nejmenší důvod na Samsung plivat. Sám ho už pár let používám a mám ho rád. To ale neznamená že ho budu za všechno chválit.

Nauč se aspoň lépe česky trole

1 Like

@Jirka kvůli takovým lidem, jako jsi ty, se stávají diskuzní fóra a komunity toxickými. Tvé neustále urážlivé příspěvky a narážky mě přestávají bavit. Tady končím. Mějte se tu fajn. S tímto “tvorem” se nedá normálně diskutovat.

:loudspeaker: Spamové komentáře poručující pravidla komunity promazány.
@Bronek @novas78 Jako správce komunity se omlouvám, že jsem nestihl zareagovat dříve :exploding_head: a museli jste číst takovou … @Jirka už jednou dostal napomenutí a dočasný BAN. Bohužel se nepoučil, a proto byl tentokrát BAN už trvalý. Děláme to velmi neradi a věříme, že to nebudeme muset dělat často, abychom udrželi zdejší komunitu v duchu těchto tří základních pravidel.

1. buďte k druhým empatičtí a vstřícní
  2. žádné vulgarismy ani nenávistné projevy
  3. odkaz můžete přidat jakýkoliv, ale nesmí mít povahu reklamy

Díky že se zapojujete do diskuzí.

3 Likes

No uprimne som fakt zvedavy aky bude ten novy exynos co sa hlavne tyka vydrze a zahrievania sa. Exynos2200 v rade Galaxy S22 bol naozaj ten najhorsi za poslednu dobu a ludia su pravom nastvani. Potom prisla vyborna seria S23 so Snapdragonom tak som zvedavy na recenzie. Ultra ta ma zase naslapnute na telefon roka podla mna

Já mám S22U do teďka a nemůžu si ji vynachvalit. Kromě fotek co se za dvě generace fakt posunuli mě nic netrápí. Ten procák asi nebyl uplně ok, ale nic špatného teďka nepozoruji.