Originál článek publikovaný na: https://www.svetandroida.cz/nova-launcher-propousteni-zamestancu/
Nova Launcher je jedním z nejznámějších alternativních prostředí Po 10 letech vývoje jej koupila společnost zabývající se dolováním dat Nyní došlo k velkému propouštění. Vývoj Nova Launcheru je možná ohrožen Včera se na Discordu objevil příspěvek Cliffa, Community Managera, který oznámil, že se v týmu Nova Launcheru masivně propouštělo. O práci přišlo více než 100…
No, to by mne hodně hodně mrzelo mám Nova Launcher téměř od začátku . A i když jsem se ho snažila několikrát nahradit jiným, vždy jsem se k němu pokorně vrátila zpět.
Plně mým potřebám vyhovuje a také jsem si na něj hodně zvykla .
Používam Microsoft Launcher
Vyzkoušel jsem a nakonec jsem se vrátil k vestavěnéu MIUI
Nova launcher prime nemá moc konkurenci netuším kde bych hledal náhradu
Dokážu žít s pouze mírným skřípáním zubů se stock launcherem ve One UI. Ona ta Nova ještě chvíli pojede. Na Androidu 15 celkem funguje, naopak na HyperOS s ní nefungují systémová gesta (ale to s žádným launcherem, je to omezení HyperOS)¨. Budu doufat, že to buď zase někdo koupí nebo v nějaký jiný zázrak.
Příklad: galerie. Používal jsem QuickPic, ten byl koupen pochybnou společností a staly se dvě věci. Za prvé se objevily alternativy ke QuickPic, ale hlavně, galerie ve OneUI vyzrála natolik, že je pro mě mnohem použitelnější, než QuickPic. Tak třeba OneUI launcher + GoodLock zaberou… horší, kdybych chtěl přejít na jinou značku. Třeba Pixel launcher je utrpení.
Článek jsem aktualizoval o vyjádření Kevina, hlavního vývojáře Nova Launcheru