Originál článek publikovaný na: Nordic Telecom se potýká s výpadky. Nefunguje už podruhé, vždy o víkendu
Nordic Telecom postihl druhý velký výpadek internetu v krátké době Lidé hlásí nedostupnost služby z celého Česka Společnost nekomunikuje a výpadek z minulého týdne nevysvětlila Nordic Telecom má poslední dobou problémy s kvalitou připojení k internetu. První velký výpadek měl internet minulou sobotu večer, kdy služba nefungovala od asi půl deváté večerní do přibližně druhé…
ale my víme co udajne zpusobilo minuly vypadek :
“V noci ze soboty na neděli postihl naši síť větší výpadek napájení, který ovlivnil některé služby. Šlo o nečekanou poruchu, která postupně zasáhla i záložní systémy.
Většinu služeb se nám podařilo do dvou hodin obnovit a zbytek v ranních hodinách”
Problem je ze ti soplove priznali nejaky trable ze So na Ne, ale z Pa na So uz nic…
A blblo to jeste i v Nedeli po obede.
Za me konec, ende, v pondeli jdu jinam, i kdyz se jich clovek zepta co proc se stalo, tak nekdo tam vybleje nejaky klasicky kecy a nazdar, drz hubu a hlavne plat faktury vcas.
Nordic koupilo 02 takže tak.Vzdy to bylo ve stylu komunikujeme jenom kdyz dáváte výpověď nebo nezaplatite fakturu,takze nic se nezmenilo.O2 jsou stejni darecci
Kde jsi ten text viděl? Ke mně se nic podobného nedostalo. Na webu jsem nic nenašel, na sockách také ne…
Na konci dubna jsem jel do Amsterdamu na 4 dny, na oslavy krále. Zatímco kamarádovi hned za hranicemi s Německem v pátek dopoledne začaly přicházet SMS od Vodafone o jiné síti, mě vypadla úplně O2 SIM, šla pouze nouzová volání. K síti O2 jsem byl připojen při cestě do Čech v pondělí dopoledne a to na hranicích Nizozemí - Německo. A nikde ani zmínka o výpadku, všechno bylo prý v pořádku
Tohle smrdí spíše zakázaným roamingem.
ja to nasel v mailu jako reakci na vypadek minuly weekend. Je mi to jako hodne fuk co bylo realna pricina, miru meho nakrknutí to nezmeni. OKU kod mam, v pondeli jdu pryc od Nordicu. Diky temhle šarádám doufam ztrati par tisic ovecek.
To by karta nenaskočila na hranicích Nizozemí - Německo. A nejvtipnější je jejich AI asistentka, která v případě nefunkční karty doporučí nechat si poslat SMS s přístupem do aplikace O2
Tak já v mailu nenašel nic… A jestli se můžu zeptat, kam chceš odejít? Já jim ještě šanci dám, sice dva velké výpadky takhle po sobě naštvou, ale jinak jsem byl doteď maximálně spokojený.
U mě stejná situace, přesně jak píšete. Internet nefunkční. Výpadek se ale netýkal jen pevného připojení, zlobil i mobilní internet přes Kaktus - jsem připojený přes BTS od O2 (sdílená síť). Když jsem koukal na VÝPADKY problémy hlásilo hodně uživatelů i od O2.
asi k TM kde mam vse prave krom pevneho netu… vydyndam si z retencniho nejakou cenu, asi bude podobna nebo nizsi jak u Nordicu. Nerikam ze TM nemel nekdy nejaky problem, ale pokud tak byl velmi rychle vyresen.
Dobrý den,
za oba výpadky se všem dotčeným zákazníkům upřímně omlouváme.
K tomu druhému došlo v pátek večer od 21:06 do přibližně 01:35. Některé služby se podařilo obnovit už po půlnoci. Příčinou byla porucha napájecího měniče v centrálním uzlu sítě, která ovlivnila klíčové prvky infrastruktury.
Uvědomujeme si závažnost celé situace a pracujeme na technických opatřeních, která do budoucna zlepší odolnost sítě a minimalizují riziko podobných událostí.
Na sítích se spekuluje, že za oběma výpadky stojí spojení Nordicu s O2 - v tomto případě se však tvrzení nezakládá na faktech. Potíže totiž nastaly na infrastruktuře Nordic Telecom.
Vyjádření a omluvu najdete i na našich webových stránkách Omluva-vypadek | Nordic Telecom
Ještě jednou se za potíže omlouváme.
Děkujeme za vyjádření, byli jste rychlejší než já. Vaše vyjádření jsem doplnil do článku, aby nezapadlo. Děkujeme a držíme palce v další činnosti!