Začněte s chytrou domácností: Tahle inteligentní zásuvka s měřením spotřeby teď pěkně zlevnila

Originál článek publikovaný na: Začněte s chytrou domácností: Tato zásuvka teď skvěle zlevnila!

Inteligentní zásuvka tvoří základ chytré domácnosti Na Alze teď jednu pořídíte za pouhých 254 Kč Komunikuje s hlasovými asistenty a měří spotřebu Chytrá domácnost hraje v dnešním technologickém světě důležitou roli, a přestože nikdy není pozdě s ní začít, ti, kteří moderní spotřebiče adaptují dříve, se pochopitelně rychleji dostanou ke všem benefitům, jež přináší. A…

Mám túto zásuvku, ale verziu schuko. Meranie spotreby je veľmi nepresné, až chybné. Porovnával som s meračom spotreby z Lidl - Silvercrest. Gosund reaguje až od 5-6W. Ak je spotreba nižšia, ukazuje 0. Aj meranie celkovej spotreby je problematické. Po určitej dobe prestane počítať a zasekne sa na nejakom statickom čísle. Takže na meranie 24 hodinovej spotreby je Gosund absolútne nepoužiteľný. Ale ako spínaná zásuvka funguje normálne. Má podporu Tuya - funguje aj v aplikácii Lidl Home.

A nebude ta tvoje zásuvka vadná? Máz zkušenosti jen s jedním kusem?

Mám len jeden kus. Nezistil som čo spôsobuje prerušenie merania. Skúšal som vypnúť aplikáciu - podozrenie, či ju mobil neuspáva. Predpokladal som, že sa oživí prenos dát, ale nepomohlo. Firmware mám aktuálny. Modul Wifi: V1.0.2 , MCU modul: V1.0.2
Je možné, že French type predávaný na alze je rozdielny. Tam sa uvádza aj podpora IFTTT, ja mám v aplikácii podporu SmartThings.

2 Likes