Tip na vánoční dárek: V LIDLu seženete parádní chytrou konvici s velkou slevou

Originál článek publikovaný na: Tip na vánoční dárek: V LIDLu seženete parádní chytrou konvici s velkou slevou

Chytrá konvice v LIDLu za akční cenu 999 Kč láká na ovládání přes aplikaci Nabízí 16 přednastavených programů pro přípravu různých nápojů K dostání je pouze v kamenných prodejnách Řetězec LIDL opět potěší všechny milovníky chytrých spotřebičů. Do prodejen se totiž vrací oblíbená rychlovarná konvice Silvercrest Smart SWS 3000 A1 (už jsme vás o ní…

Líbí se mi a dost nad ní uvažuji. Skočím se podívat do prodejny a pokud by už náhodou nabyla, objednám online- Dokud je ve slevě. Udělám sám na sobě takový malý test, zdali ta “chytrost” u rychlovarné konvice bude nějak k užitku, nebo je to naopak blbost, protože vodu tam musím vždy dát ručně :).

1 Líbí se

Mám chytrou konvici od xiaomi a upřímně jsem tu chytrost vyzkoušel jen jednou dá se nastavit teplota a na dálku si ji mohu spustit až přijdu domů tak mám ohřátou vodu na čaj ale pokud tam není voda tak je to prakticky k ničemu, jediné co využívám je že si nastavím teplotu ale už ručně na madlu konvice takže ji používám jako klasickou konvici :joy:

Píšou, že je jen v kamenným obchodě, není online.

Máš pravdu, ale už jsem jednu stihl nakoupit v kamenném obchodě v Plzni, když jsem projížděl. Takže pokud mátě někdo dotazy, klidně se ptejte, rád zodpovím.

Úroveň článku asi nebude velká, když lze během pár vteřin zjistit, že v Plzni nemá Lidl jen 3 prodejny, ale 8.

Já jí mám už nějaký ten měsíc, možná rok, a vcelku nic moc. Jako ano, je pěkná, krásně svítí, ale…
Ovládání jen přes mobil je nepraktické, “ručně” se teplota nastavit nedá, takže to vyřazuje ostatní uživatele, kteří by chtěli/potřebovali nastavit teplotu vody jinak, než přes aplikaci…
Notifikace o uvaření vody ok, ale zatím jsem pro ty “smart” funkce nenašel uplatnění…
Ale pěkná je, to zase jo.

Díky za zkušenosti, víceméně souhlas. Moje rychlé zkušenosti:
++

• design (až na ostrou hranu nalévacího zobáku)
  • při doplňování vody netřeba konvici ani otevírat
  • integrované sítko na sypaný čaj atd
  • možnost notofikací
  • možnost nastavit některé chytré funkce, jako je teplota vody, čas, nebo jak dlouho určovat nápoj teplý
  • možnost napojit do chytré domácnosti

• větší základna
  • nemožnost ovládání teploty přímo na konvici

Mám jinou kde je několik programu na ohřev vody a zdaleka není chytrá a docela jsem si zvykl na Ty teploty. Ale upřímně nevím jestli bych v ní chtěl vařit mléko a poté zase vodu na čaj. O přímém vaření černého čaje ani nemluvě. V kanclu si jednou nějaký cvok v konvici uvařil párky a musela se vyměnit. I přes čištění to prostě bylo cítit. Jsou spotřebiče kde je přílišná “chytrost” na škodu :smiling_face: Přijdu domů zapnu běžnou konvici a než se převleknu mám uvařeno vodu. Proč ji na dálku zapínat přes aplikaci?

Edit: Díky za upozornění. Původně to bylo myšleno tak, že jsou skladem ve třech prodejnách v Plzni, ne že má LIDL v Plzni jen tři prodejny. Upraveno

To sítko tam musí být neustále nebo lze používat i bez něho? Jinak to beru jako minus, další věc na lovení vodního kamene.
A nastavení jen přes aplikaci je tedy fail totální a uplně to tu konvici diskvalifikuje. 99% procent ohřívání vody bude stejně vypadat tak, že člověk dojde a musí napustit vodu a ideálně aby si pak rovnou nastavil jednoduše tlačítkey teplotu

Co se týče sítka uvnitř chytré konvice Silvercrest Smart SWS 3000 A1, dá se vytáhnout velmi jednoduše.

Pokud by podstavec na kterém stojí konvice, měl ještě jedno programovatelní tlačítko navíc, asi bych se nezlobil. Ale pokud se na zařízení nebudu dívat jako na rychlovarnou konvici, ale na chytrý ohřívač, je to asi ok.

Moc lidí to nejspíše neví, ale Lidl má všechny manuály na jednom místě pro všechny země Herzlich willkommen ale i v českém jazyce Portál zákaznických služeb - Lidl Česká republika stačí dohledání zadat produkt a máš hned oficiální manuál Portál zákaznických služeb - Lidl Česká republika