Nejlepší bezdrátová sluchátka do 2 000 Kč: Zazářil Marshall, nechybí nová Xiaomi

Originál článek publikovaný na: Nejlepší bezdrátová sluchátka do 2 000 Kč: Xiaomi i Marshall

V rozmezí 1 000 a 2 000 Kč se prodává nespočet skvělých bezdrátových sluchátek Našli jsme pro vás 6 nejzajímavějších z nich V našem výběru nechybí Sony, Samsung Galaxy ani Marshall Bezdrátová sluchátka seženete už za pár stokorun, ale za kvalitu si můžete připlatit. Zatímco minule jsme vám představili TOP 7 sluchátek do 1 000…

Intezze Cliq byla moje srdcovka. Z té kovové krabičky jsem byl paf nejen já, ale také mnozí přátelé. Než jsem je tedy ztratil na maturáku… :smiley:

Zmiňovaná Intezze Cliq mám dlouho a zvukový projev je v dané kategorii pecka. + Zmiňovaný kovový “case” . Jinak jen bacha, nejsou odolné na pot, nesportovat s nimi. Dlouhodobě mam ještě Intezze Move, která je již nedělají a jsou naprosto supr na sport, mají odolnost a taktéž fajn zvuk. A ta už se mnou zažila mnoho a fungují. Pak mam ještě Motorola Moto Buds. Jednoznačně nejlepší zvuk mají Cliqi