Loňské Galaxy Watch7 44mm s LTE zlevnily na minimum! Dostanou navíc Gemini v češtině

Originál článek publikovaný na: Češi, pozor! Galaxy Watch7 s LTE zlevnily na minimum! Dostanou navíc Gemini v češtině

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch7 44mm LTE jsou nyní dostupné od 4 693 Kč místo původních 9 990 Kč Loňský model nabízí BioActive senzor, duální GPS a dostane aktualizaci na One UI 8 Watch I přes příchod nástupce představují Galaxy Watch7 při současné ceně velmi dobrý poměr výbavy a ceny Sháníte kvalitní chytré hodinky s…

Jo akorát UI 8.0 v nedohlednu a nikdo neví kdy bude venku. Hlavně že na Ultry se stejný čipem je dávno venku. Jsou pěkné vyčurani asi si myslí že každý přejde na watch 8 ti co měli watch 7 no to určitě.

Proboha vykašlete se na ty slevy přes Heureku. Vždycky vám to vede do nějakého bizarního noname shopu, kde mají skladem jeden kus. Ten je hned pryč. To tu raději spamujte furt tu Alzu, která aspoň má nějakou pověst a větší zásoby. A spíš se s ní nestane, že hned po vydání článku je sleva pryč.

2 Líbí se

No já teda nevím. Já mám watch 6 classic s OneUI watch 6.0 a Gemini místo google asistenta už mám. A v češtině je také.

Akorát že za uvedenou cenu nikde a oficiální distribuce 7.490,-