Originál článek publikovaný na: Nejlepší hodinky za 3,5 tisíce! Loňské Galaxy Watch nikdy nebyly levnější
Samsung Galaxy Watch7 zlevnily z 7 999 Kč (červenec 2024) na aktuálních 3 490 Kč podle serveru Heureka Novější Galaxy Watch8 nepřináší zásadní novinky, zatímco Watch7 dostaly aktualizaci na One UI 8 Watch Nabízejí 3nm procesor, pokročilý BioActive senzor s 13 LED, duální GPS a funkce Galaxy AI Když Samsung loni v červenci představil Galaxy…
I kdyby stály tisíc korun, tak si hodinky, které je nutné nabíjet každý den, nekoupím.
Cievnu záťaž ani Index antioxidantov Watch 7 nemajú prostredníctvom One UI Watch 8, hoci majú totožný biosenzor a chipset W1000 ako Watch 8… Treba predávať Watch 8, takže to obmedzili sw.
No jelikož chci Wear OS a chytré funkce, tak asi není moc možností. Garminy fakt ne. A Xiaomi? Nebo nějakou Čínu, do které nedostanu žádné Android apky? Jinak na svých Watch 7 44mm dám dva dny jak nic, a to je využívám naplno, skoro vše zapnuté a i s nimi spím. Takže jaký den? Ale říkám, každý má priority jiné. Já už bych asi bez Wear OS nechtěl hodinky.
Jojo naslibovali že to u watch 7 bude a teďka to nejde
klasika Samsung potřebuje prodeje no. Ale na to jim letos neskocim.
Já bych skočil i kdyby stály 15 litrů ale musel by mít hranatý displej jako Redmi Watch 4 ![]()
A vy se. každý den nesprchujete? Ono než to uděláte a vycistite si zuby, tak Vám to dobije dost na to, abyste den vydržel…. Mám Always on furt zapnuté a 2 dny dají, bez něj i 4 dny… A to nemluvím o tím, že ve finále vás stejně přestane bavit s hodinkami spát, protože nejen že to. měří blbě, ale hlavně za týden stejně víte jak na tom jste.
Měří blbe? Nevšiml jsme si právě naopak měření je super a výsledky ok ale chápu vždy se někdo najde kdo bude pochybovat. Pokud máš nějaké řešení tak se špatnému měření nedivím hh.
Mám Watch 4 a jak jsem z nich byl ze začátku nadšený, tak po pár letech to hodně opadlo a do dalších hodinek s WearOS bych už nešel. Být otrokem mobilu a nabíjet ho každý den nebo obden, jsem si za ta léta zvykl, ale u hodinek mě to už vysloveně štve. Hlavně když jsou na trhu hodinky, které vydrží nabité týden+ bez problémů.