Originál článek publikovaný na: Chcete Wear OS hodinky se skvělou výdrží? Galaxy Watch Ultra v Česku koupíte za super cenu!
Samsung Galaxy Watch Ultra první generace jsou nyní k dostání za pouhých 8 340 Kč Rozdíl oproti nové verzi Galaxy Watch Ultra (2025) je minimální – pouze dvojnásobná paměť (32 vs 64 GB) a nové barvy Starší verze dostává update na One UI Watch 8, takže bude mít identický software a funkce Toužíte po špičkových…
Ten design je hrůza zlaté watch 8, ty se mi líbí hodně. Ale ty ultry, to je hrůza.
Problém je, že Watch 4 stále slouží, potvory nerozbitný. Už jsem pokukoval loni, i letos, ale furt drží. A tak je to se vším, fousaté Sony 1000XM2 taky ne a ne umřít. Jak to řešíte vy? Podotýkám, že oboje je víceméně neprodejné.
Všude se píše dlouhá výdrž baterie. Ultry mám 2 týdny a když je ráno sundám z nabíječky se 100%, tak večer jsem na 10%. A to mám jen cca hodinku aktivitu s GPS, displej vypnutý. Na spánek díky tomu nepoužitelné, takže spousta funkcí zbytečných… Software aktuální. Co dělám špatně?