Logitech MX Keys S vs. Dell KB700: Kterou klávesnici vybrat? (recenze)

Originál článek publikovaný na: Logitech MX Keys S vs. Dell KB700: Kterou klávesnici vybrat? (recenze)

Klávesnice musí uživateli dokonale vyhovovat Logitech a Dell vyrábí unikátní klávesnice Přinášíme srovnání založené na reálných zkušenostech Neexistuje jedna nejlepší klávesnice. Hráči upřednostňují mechanické klávesnice, ale hodně lidí má rádo psaní na nízkoprofilové klávesnici notebooku. Preferují ticho a nízký profil kláves. Patřím právě do této skupiny lidí, a proto jsem miloval klávesnici Logitech MX Keys…

To podsvícení / nepodsvícení za mojí maličkost u těchto klávesnic nejdůležitější rozdíl - ale je to tím že u toho sedím většinou hodně po ránu

Jo, to podsvícení u Logitech je parádní. Já zkoušel i Dell KB900, který podsvícení má, ale nedalo se to s Logitechem srovnat. KB700, který popisuju, má ale docela dobře řešené popisky kláves, takže to zase tak nechybí. Mám třeba notebook HP, který má šedostříbrnou klávesnici s podsvícením a tam, když se podsvícení zapne, ty popisky krásně splynou s barvou kláves a nevidíš vůbec nic. Fakt by mě zajímalo, jestli to ten člověk, který to navrhoval, někdy zkusil používat. Ale to jsem odbočil :slight_smile:

Absence podsvícení u Dellu je kruciální důvod proč ne.