Originál článek publikovaný na: Seká se vám kurzor myši u Logitech MX Master S3? Máme řešení | Svět Androida
Myši Logitech jsou velmi kvalitní, ale trpí několika problémy Někdy se kurzor myši pohybuje trhaně, i když není počítač vytížený Způsobuje to rušení unifying přijímače, řešením je jiné zapojení Používáte myš od Logitechu, máte ji připojenou přes unifying receiver a stává se vám, že se kurzor začne nesnesitelně trhat? Příčina je paradoxně právě v unifying…
Bohužel myši Logitech už nejsou, co bývaly, firma do nich už nějakou dobu osazuje levné mikrospínače, jen aby vydržely ty dva roky a dost. Na YT pak najdete k těm dražším typům videa, jak si mikrospínače vyměnit.
Ano potvrzuji. Logitech MX 2S, rušení přijímače a sekání kurzoru. Koupil jsem jako svou hlavní myš a poprvé jsem zkusil bezdrát. Velká chyba. U takhle drahé periferie je to tragedie. Myš je pro mě kritická, protože hodně klikám a vždy jsem používal Logitech, ale tahle příhoda byla poslední kapka. Také potvrzuji, že spínače na talčítku Logitech myší vydrží tak 2 roky. Nyní mám Razer, který má minimálně lepší snímač a tlačítka by měla vydržet hraní a ne jen klikání ve wordu.
Ono to nemusí být úplně tím přijímačem. Já mám malou Anywhere 2s i Master 3s a Anywhere se přes stejný přijímač neseká a Master ano. Takže Master jsem začal používat přes Bluetooth a Anywhere nechal na tom USB čudlu.