Nakupujte elektroniku chytře: Kde najít nejlepší slevy a akce?

Originál článek publikovaný na: Nakupujte chytře, naučte se hledat slevy | Svět Androida

Většina našich čtenářů si určitě ráda udělá radost nákupem nové elektronické hračky Při nákupu se dá několika způsoby ušetřit Ukážeme si, jak nakoupit za nejlepší ceny Říká se, že rozdíl mezi dítětem a dospělým je v ceně hraček. Mohu to potvrdit. Ale to, že si velcí kluci a holky hrají s dražšími hračkami, neznamená, že…

Ještě bych zmínil jednu možnost: Buďte dlouho u jednoho operátora.
Jsem u stejného operátora s jedním paušálním číslem přes 20 let a tak jsem takřka všechny mobily koupil s 50 % slevou (nabídka přímo v aplikaci) a před tím dokonce několikrát za korunu. Sice s povinným paušálem, ale ten bych si vzal i bez mobilu.

Jo ale to že musí mít člověk paušál aspoň za 500 to je minimum tak mě to moc nepřijde ve slevě když jim nacpu mnohem více ale to je názor každého člověka a záleží co je pro něj priorita

Mně paušál za 500 nepřijde tak moc. Vždyť to vydělám za 2 hodiny. A já ty výhody vždy kombinoval. Takže levnější mobil + paušál s retenční slevou 30 až 40 %. :-))

2 Líbí se