Kodi 21 je venku a má hromadu novinek! Konečně umí Dolby Vision a rozumí si s webOS od LG

Originál článek publikovaný na: Kodi 21 je tady! Konečně s Dolby Vision a podporou LG webOS

Po třech měsících od spuštění alfa fáze je nyní Kodi 21 k dispozici ve stabilní verzi Přináší podporu Dolby Vision pro Android a ffmpeg 6 Vůbec poprvé je možné aplikaci dostat také na televizory s webOS Dlouho očekávaná aktualizace Kodi je konečně tady! Na začátku ledna jsme vás informovali o tom, že verze 21 s…

1 Líbí se

V aplikačním obchodu WebOS ho nevidím. Jdu se podívat, pro které verze bude, ale počítám, že budu nadále muset používat CoreELEC…

Aha, takže se instaluje z počítače v LAN pomocí DevMode, tedy se TV vlastně musí rootnout. V obchodě s aplikacemi dostupný není. Tohle odmítám riskovat. Snad časem bude normálně, už tohle je pokrok.

1 Líbí se

Díky, to je dobrý point. Doplním do článku. Ale alespoň jsme se nějaké verze pro webOS dočkali :slight_smile: kdyby mi to někdo řekl před rokem, neuvěřil bych :smiley:

1 Líbí se

Nainstaloval jsem to do LG TV. Instalace je rychlá. Zatím to šlape parádně, ale nechápu proč tam v průchodu zvuku jde nastavit pouze Dolby Digital a Dolly Digital Plus, ostatní formáty, jako například Dolby Atmos, TrueHD DTS a další, chybí. TV je přitom samozřejmě podporuje. Hodně mě to mrzí :pensive:

Taky jsem to zkusil. Má to nějaké mušky, proč jsem to zase zrušil: KODI je k dispozici, dokud je televize v dev módu. Jak jej vypnete, zmizí. A kvůli tomu musíte mít v TV i aplikaci na jeho spuštění. Jinak můj oblíbený skin Confluence funguje. Protože jsou (logicky) zakázané automatické instalace doplňků (aby se tam necpaly nějaké binární pro jinou instrukční sadu a nepokoušely se spustit), tak to při prvním spuštění nabízí několik desítek doplňků pro příjem různých IPTV. Proč, to jsem nepochopil, přece si je můžu dát přímo do telky z aplikačnícho obchodu a když budu mermomocí některý z nich chtít, můžu si jej stáhnout později.

Nepřišel jsem na to, co by mělo fungovat jako pravé tlačítko myši a bez něj je to bída…

Jako pravé tlačítko myši použij podtržení rolovacího kolečka na dálkovém ovladači. Jinak, u mě je to velice nestabilní a žije si to doslova svým životem. Jednou to po spuštění zpožděný zvuk má, jednou ne. Dolby Atmos zesilovač detekoval, teď už ne, ostatní formáty, jako DTS, DTS HD a podobně, zesilovač nedetekuje vůbec.

Ahoj, já mám také bez problému nainstalované. Ale pak při načítání filmu mi to celé spadne a pustí se mi normální TV. Vůbec nevím, co teď s tím. Verzi WebOS mám OK.