Originál článek publikovaný na: Kodi 21 je tady! Konečně s Dolby Vision a podporou LG webOS
Po třech měsících od spuštění alfa fáze je nyní Kodi 21 k dispozici ve stabilní verzi Přináší podporu Dolby Vision pro Android a ffmpeg 6 Vůbec poprvé je možné aplikaci dostat také na televizory s webOS Dlouho očekávaná aktualizace Kodi je konečně tady! Na začátku ledna jsme vás informovali o tom, že verze 21 s…
V aplikačním obchodu WebOS ho nevidím. Jdu se podívat, pro které verze bude, ale počítám, že budu nadále muset používat CoreELEC…
Aha, takže se instaluje z počítače v LAN pomocí DevMode, tedy se TV vlastně musí rootnout. V obchodě s aplikacemi dostupný není. Tohle odmítám riskovat. Snad časem bude normálně, už tohle je pokrok.
Díky, to je dobrý point. Doplním do článku. Ale alespoň jsme se nějaké verze pro webOS dočkali kdyby mi to někdo řekl před rokem, neuvěřil bych
Nainstaloval jsem to do LG TV. Instalace je rychlá. Zatím to šlape parádně, ale nechápu proč tam v průchodu zvuku jde nastavit pouze Dolby Digital a Dolly Digital Plus, ostatní formáty, jako například Dolby Atmos, TrueHD DTS a další, chybí. TV je přitom samozřejmě podporuje. Hodně mě to mrzí
Taky jsem to zkusil. Má to nějaké mušky, proč jsem to zase zrušil: KODI je k dispozici, dokud je televize v dev módu. Jak jej vypnete, zmizí. A kvůli tomu musíte mít v TV i aplikaci na jeho spuštění. Jinak můj oblíbený skin Confluence funguje. Protože jsou (logicky) zakázané automatické instalace doplňků (aby se tam necpaly nějaké binární pro jinou instrukční sadu a nepokoušely se spustit), tak to při prvním spuštění nabízí několik desítek doplňků pro příjem různých IPTV. Proč, to jsem nepochopil, přece si je můžu dát přímo do telky z aplikačnícho obchodu a když budu mermomocí některý z nich chtít, můžu si jej stáhnout později.
Nepřišel jsem na to, co by mělo fungovat jako pravé tlačítko myši a bez něj je to bída…
Jako pravé tlačítko myši použij podtržení rolovacího kolečka na dálkovém ovladači. Jinak, u mě je to velice nestabilní a žije si to doslova svým životem. Jednou to po spuštění zpožděný zvuk má, jednou ne. Dolby Atmos zesilovač detekoval, teď už ne, ostatní formáty, jako DTS, DTS HD a podobně, zesilovač nedetekuje vůbec.
Ahoj, já mám také bez problému nainstalované. Ale pak při načítání filmu mi to celé spadne a pustí se mi normální TV. Vůbec nevím, co teď s tím. Verzi WebOS mám OK.