Je čas říct sbohem? Samsung Galaxy Watch4 selhávají stále většímu množství uživatelů

Originál článek publikovaný na: Pozor: Majitelé Samsung Galaxy Watch4 hlásí fatální chybu. Je čas říct sbohem?

Reklama Čím dál více uživatelů tvrdí, že jejich Samsung Galaxy Watch4 čelí vážné chybě displeje Obrazovka se v případě chyby mění do červena a hodinky přestávají fungovat Samsung se k chybě zatím nevyjádřil Chytré hodinky, které máte na rukou, by v ideálním případě neměly po pár letech odejít do křemíkového nebe. Jenže přesně to se…

Mám watch 4 jako pracovní a vše ok. Takže zase jen nějaký jedinec :slight_smile:

Z nostalgie si doma držím Huawei Watch GT2, kupovány na podzim 2019 a víte co, i po těch skoro 6 letech jsou stále jako nové (sklíčko i nerezové tělo), OLED displej bez vad a baterie, ta stále drží 12 dni běžného používání (což považuji za až neuvěřitelné). Takhle se buduje zákaznická věrnost, takže jako spokojený zákazník jsem si následně koupil GT3 Pro, GT4 SS a jen GT5 už jsem koupil jen ženě, já přešel na OnePlus Watch 3 :wink:

1 Líbí se

Jo a proto v práci kolega po pár měsících odesli GT2 a už říkal nikdy vic. Je to čínský krám co nic neumí bohužel. Když pak koupil od Samsungu tak říkal co jsme to celou dobu měl na ruce :smiley: tak mě to dost rozesmalo.

Je to o prioritách, nikdy nehodlám být otrokem používané techniky, tedy oželím psaní na miniaturní klávesnici, placení hodinkama páč to je úplně stejně rychlé jak mobilem a aplikace, které stejnak jsou pramálo využívané za… výborný set senzorů, metriky a především výdrž delší než jeden, dva dny… Proto série GT a OnePlus Watch 3 ane Galaxy Watch nebo Pixel Watch, proto Ringconn gen2 a ne Oura Ring…