Originál článek publikovaný na: Pozor: Majitelé Samsung Galaxy Watch4 hlásí fatální chybu. Je čas říct sbohem?
Reklama Čím dál více uživatelů tvrdí, že jejich Samsung Galaxy Watch4 čelí vážné chybě displeje Obrazovka se v případě chyby mění do červena a hodinky přestávají fungovat Samsung se k chybě zatím nevyjádřil Chytré hodinky, které máte na rukou, by v ideálním případě neměly po pár letech odejít do křemíkového nebe. Jenže přesně to se…
Mám watch 4 jako pracovní a vše ok. Takže zase jen nějaký jedinec
Z nostalgie si doma držím Huawei Watch GT2, kupovány na podzim 2019 a víte co, i po těch skoro 6 letech jsou stále jako nové (sklíčko i nerezové tělo), OLED displej bez vad a baterie, ta stále drží 12 dni běžného používání (což považuji za až neuvěřitelné). Takhle se buduje zákaznická věrnost, takže jako spokojený zákazník jsem si následně koupil GT3 Pro, GT4 SS a jen GT5 už jsem koupil jen ženě, já přešel na OnePlus Watch 3
Jo a proto v práci kolega po pár měsících odesli GT2 a už říkal nikdy vic. Je to čínský krám co nic neumí bohužel. Když pak koupil od Samsungu tak říkal co jsme to celou dobu měl na ruce tak mě to dost rozesmalo.
Je to o prioritách, nikdy nehodlám být otrokem používané techniky, tedy oželím psaní na miniaturní klávesnici, placení hodinkama páč to je úplně stejně rychlé jak mobilem a aplikace, které stejnak jsou pramálo využívané za… výborný set senzorů, metriky a především výdrž delší než jeden, dva dny… Proto série GT a OnePlus Watch 3 ane Galaxy Watch nebo Pixel Watch, proto Ringconn gen2 a ne Oura Ring…