Je čas říct sbohem? Samsung Galaxy Watch4 selhávají stále většímu množství uživatelů

Ono právě chci verzi classic a Watch 7 ji nemá, tak teď čekám na 8 a většinou chci mít zařízení okolo 4 let, protože mi přijde zbytečné co 2 roky kupovat nové.

1 Líbí se

Jasně akorát letos ten vzhled mi přijde otřesný ultry jsem si nekoupil jen kvůli tomu vzhledu a raději sáhl po klasické verzi. A jsem max spokojen. Letos nejspíše osmičky vynechám. Ještě uvidím.

Také se mi design Watch 8 Classic nelíbí, ale moc nemám na výběr, nechci moc kupovat hodinky, co dostanou max. 2 roky aktualizací.

1 Líbí se

No když jsme dneska viděl watch 8 v šedé barvě sis jsem se zamiloval.

Jo to vidím všude kolem sebe. Podívej se na hodinky z roku co vyšli watch 4 a pak sem piš tohle. Mám od watch 4 hodinky jen od Samsungu a nikdy žádná chyba. Takže ty narazila na problém neznamená že ho mají všichni.

Pokud je měníš každý rok, tak si většinou těhle chyb nevšimneš. Ale jak jsem již psal, tak u mě elektronika musí vydržet minimálně 4 roky a moje Watch 4 to nevydržely a i sám Samsung přiznal, že Watch 4 mají HW a SW problémy. Například selhávání úložiště.

Kde to Samsung přiznal? Prosím ukaž mi jejich ofiko vyjádření. Že jsem si nikde nevšiml že by něco takového někde bylo psáno? Je to pěkná hloupost jak píšu watch 4 mám pracovní od začátku co vyšli. Takže více jak 4 roky a vše funguje jak má. Sw v pořádku hw jak v smet. Bohužel máš pešek a trefil jsi na krám no.

A pokud se člověk podívá na Reddit, kde lidé píšou o problémech Watch 4, tak je vidět, že dost hodinek selhává.