Samsung údajně mění tvar hodinek. Nové Galaxy Watch budou obdélníkové!

Originál článek publikovaný na: Samsung mění tvar hodinek! Galaxy Watch budou prý hranaté

Samsung již v minulosti obdélníkové chytré hodinky dělal Nejspíš se k nim opět vrátí Možná je uvidíme už letos V roce 2013 přinesl Samsung na trh Galaxy Gear, což byly chytré hodinky s obdélníkovou obrazovkou. Následující Gear 2 a Gear Live měly taktéž obdélníkový displej. Další modely od Samsungu však byly již pouze kulaté. To…

RIP. RIP. RIP. Docela škoda.

Souhlasim posledni watch 6 ktere jsem koupil. Magori fakt

Hele klid, to je jen takový výstřelek a pokud to skutečně vydají, počítám, že se moc kupců nenajde a oni se opět vrátí k osvědčené klasice… Prostě jdou jen ve stopách našeho génia :wink:

To jsou rychlé soudy. Jako také se mně líbí kulatý tvar hodinek, ale počkal bych, jak to dopadne. Může se stát, že budou fajn, může se stát, že to je fáma. Co by mě naštvalo, kdyby byla nekompatibilní nabíječka, mám doma tři a nerad bych to kupoval znovu.

Mi se právě líbí hranaté tvary hodinek, takže za mě určitě plus, že s tím Samsung přijde :+1:

Obdélníkový tvar fakt kupovat nebudu. Zkusil jsem si jednou apple watch na ruku a to fakt nechceš.:person_facepalming: