Originál článek publikovaný na: Diky novému hacku je možné v Kindle číst jakékoliv knihy | Svět Androida
Čtečky e-knih Kindle patří k nejlepším, které se dají sehnat Jsou ale omezené na několik málo formátů e-knih WinterBreak slibuje jejich odemčení a nové možnosti Čtečky e-knih Kindle, které prodává Amazon, patří k tomu nejlepšímu na trhu. Nevýhodou je provázanost v ekosystému Amazon, kdy vám toho použitý operační systém příliš nedovolí. Nedávno vydaný Winter Break…
Od okamziku, kdy jsem si elektronicke eknihy zacal pujcovat v knihovne, uz Kindle nepovazuji za nejlepsi ctecku. Nejlepsi ctecka je Onyx Boox Poke 5. Ma v sobe Android, takze PalmKnihy jde nainstalovat. Bal jsem se vydrze, ale ta mi prijde stejna jako u Kindlu, ktery take vlastnim.
Od roku 2022 čtečky Kindle podporují formát ePUB.
Díky za upozornění, sám Kindle nepoužívám, zabavila mi ho dcera, tak mně to uniklo. Článek jsem o tuto informaci aktualizoval.
Kindle ePUB nepodporuje, prosím nepište nesmysly.
Tak to zase smažte, protože Kindle epuby nepodporuje. Jediné, co je od roku 2022 ty epuby podporuje, je konverzní služba Amazonu. Vložíte epub, překonvertuje se do KF8, pošle do čtečky. Tato konverze z logiky věci samotné znamená, že Kindle nativně epub stále nepodporuje. Nahrajte si epub přes kabel do čtečky a čumte, jak nefunguje. Jako vážně aktualizujete článek o nesmysl na základě toho, že to napíše nějaká lama někdo do diskuse?
No mně to potvrdil i asi nevhodně položený dotaz do vyhledávače, jen na základě jednoho příspěvku články opravdu nerevidujeme. Sešlo se víc okolností. A na základě tvé připomínky jsme to zase doladili. Nestydím se přiznat chybu, i když mě mrzí, že jsem ji udělal. Ale díky diskuzi je možné články udržovat v co nejlepší kondici.
Ale ten článek je o něčem úplně jiném. Kdyby tam zmínka o formátu ePub nebyla, nijak by neutrpěl. Přesto ještě jednou díky za upozornění. A kdyby to příště bylo malinko přívětivějším tónem, bylo by to naprosto dokonalé