10 tipů a triků pro Google Pixel, o kterých jste (možná) nevěděli

Originál článek publikovaný na: 10 triků pro Google Pixel, o kterých jste (možná) nevěděli

Telefony Google Pixel by se oficiálně mohly dostat do Česka Mimo jiné potěší svým softwarem, který je plný super funkcí Některé z nich jsou trošku schované a my vám ukážeme, jak je využít Proslýchá se, že Google Pixel zařízení oficiálně vstoupí na český trh, v důsledku čehož teď o jeho produktech, které byly v našich…

1 Líbí se

Super clanok. Zase som sa dozvedel nieco nove :slightly_smiling_face: Diky

2 Líbí se

Taky děkuju! :blush: Který tip tě zaujal nejvíc, jen ať mám přehled?

1 Líbí se

Najprv ti chcem podakovat ze si sa rozhodol testovat takto Pixel telefony a drzim Googlu palce aby im vyslo to ofiko zastupenie.

Tieto clanky su super aby sa Pixely dostali viac medzi ludi.

Podla mna ked tu budu ofiko bude to dobra alternativa k Samsungu ktory uz ma vytaca tym setrenim :slightly_smiling_face:

Podla mna su Pixely aj lepsie ako Samsungy ale to je moj nazor.
Viem ze Samsungaci na Samsung nedaju dopustit a su to najlepsie telefony na svete :grinning:

Pre mna osobne je Pixel idealna volba koli cistemu systemu akoze “ekosystemu” od Googlu a fotky a videa ma podla mna najlepsie.

No a najviac ma zaujala ta pohybliva tapeta, selficka pomocou ruky a to kopirovanie textu vyzera ze to je fakt super prakticke pretoze to by som ja vyuzival dost casto :slightly_smiling_face: Ostatne som uz poznal.

2 Líbí se

Doufám, že pokud Google opravdu dle spekulací vstoupí do Česka, že mu to vyjde. S Pixelem jsem sice stále ještě začátečník, mám ho teprve chvíli, ale čistý Android bez balastu, který je plynulý, funguje perfektně a vypadá dobře, fakt zbožňuju.

Vlajkové Samsungy jsem třeba v ruce ještě pořádně neměl, ale kdybych měl srovnat jen nadstavbu, tak Google za mě vede na plné čáře.

Google je dle mého v Česku nepopulární jen proto, ačkoli ho jde snadno sehnat i nyní bez ofiko podpory, že zde nemá intenzivní marketingovou kampaň, která by o jeho telefonech rozšiřovala povědomí. Zatímco v televizi nebo na billboardu na ulici uvidíš Xiaomi či Samsung, o Google se jako naprostý laik v podstatě nemáš šanci dozvědět. A je to škoda.

1 Líbí se

Uplne suhlasim. Ja si to myslim tiez ze keby ludia viac videli ze Google ma svoj vlastny telefon tak by to bolo ine. Preto aj ja dufam ze im vyjde ofiko zastupenie.

Nadstavba OneUI od Samsungu neni zla. Ma tam vela dobrych funkcii ale podla mna aj vela zbytocnosti ktore ja nevyuzijem. Na druhu stranu niekto si rad upravuje telefon a rad sa hra s nastaveniami a podobne blbosti. Ja uz som s toho asi vyrastol :grinning:

Takze mam podobny nazor ako ty :slightly_smiling_face:
Uz som vyskusal vela telefonov a najviac mi sadol Pixel, Oneplus ten je tiez vyborny a teraz aj Nothing dost prekvapuje. Podla mna alebo skor pre mna 3 naj znacky

1 Líbí se

Este by som sa ta chcel spytat ci je nieco co ti pri Pixel telefonoch vadi alebo ci ti nieco chyba oproti inym telefonom alebo ci ta nieco vytaca? Chcel by som vediet aj nejake negativa ak vobec nejake su :slightly_smiling_face:

Mozno namet na dalsi clanok :slightly_smiling_face: Pixel a co ma na nom vytaca…

Tak se také přidám do diskuze. Ćlánek je naprosto fajn. Existuje však ještě jedn trik který zmíněný nebyl a používám jej asi nejčatějí. Pokud chci udělat screenshot obrazovky, google rozpozná veškeré obrázky a ty pak jdou uložit.

A pokud mohu odpovědět co mi na Pixelech vadí, tak na mám Pixelu 7a je pro mě jedinou nevýhodou to na dnešní dobu pomalé nabíjení.

3 Líbí se

Ano to pomale nabijanie je dost velke minus to je fakt. A neviem preco sa ho takto Samsung Google aj Apple drzia ked uz je naozaj bezpecne nabijat aj napriklad 80W rychlostou.

1 Líbí se

Ahoj, zrovna tímto se zabývám v dalším dílu seriálu Můj Pixel, který vyjde už brzy :blush:

1 Líbí se

Tak super :slightly_smiling_face: tesim sa a dufam ze sa zase dozviem nieco nove :slightly_smiling_face:
Napis to opatrne nech neodradis zakaznikov :grinning:
Ale nie :slightly_smiling_face: len srandujem

Mimochodom napis aj ako je na tom sila signalu. SIM karty ale aj Wifi a asi aj BT a vydrz baterie. Viem ze na toto si ludia dost stazovali :slightly_smiling_face: tak dufam ze uz to vylepsili aktualizaciami

Díky za skvělý článek. Konkrétně poklepání na záda telefonu jsem nevěděl, že Pixel umí, a to ho mám už několik měsíců.

2 Líbí se

Děkuji za skvělý článek a mám ám pár námětů k tématům. Umí Pixel to, aby se automaticky přepnul do nějakého módu při příjezdu na místo a stejně tak přepnul i režim hodinek Pixel? Samsung tohle právě umí dělat.

1 Líbí se

Ahoj, najdi si v nastavení “pravidla” (Systém → Pravidla) a tam jde přesně tohle podle místa a WiFi. Pokud bys chtěl nějaké složitější pravidla, tak Tasker (jsou i jné aplikace, já používám tuhle)
EDIT: jestli přepnou hodinky, nevím, Pixely nemám