Google Pixel 9 Pro XL recenze: přehnaný hype, nebo opravdu nejlepší telefon současnosti?

Originál článek publikovaný na: Recenze Google Pixel 9 Pro XL: Je tohle skutečný král Android telefonů?

Řada Google Pixel 9 přináší výrazné designové změny inspirované iPhonem Nabízí tradičně vynikající uživatelský zážitek i AI funkce, některé z nich u nás ale zatím nefungují Potěší famózní displej, skvělá haptická odezva i slušné fotoaparáty, ale bude to stačit? Už je to týden, co Google představil své nejnovější telefony řady Pixel 9. Pokud nebudeme počítat…

1 Like

Teda klobouk dolů za takovou recenzi. Takřka srovnatelná se seminární prací na vejšce. Za mě super.

2 Likes

Recenze po dlouhé době parádní.
Mobil je pecka. Jen škoda té ceny a ten procesor. Tensor je jen převlečený exynos. Bohužel.

2 Likes

Jako kupovat něco s Tegrou za 30k to fakt ne. A rád zustanu u sve S24U. Přesně tak jak píše kolega nahoře. Je to jen převlečený Exynos. To bude panečku topeníčko. A ten zadni vzhled mě zklamal.,

Díky za feedback Jirko, to kolegu potěší. Obzvláště když víme, že umíš být hodně kritický :wink:

Taky moc díky za feedback.
Dříve jsem se na procesory díval asi stejně jako ty. Dnes jsem je už přestal řešit a je mi celkem jedno na čem to jedem, když to funguje. A u Pixelu se mi ještě nestalo, že bych se prostředí trhalo, nebo že by mi chyběl výkon pro plynulé používání mobilu (prostředí OS, fotky, internet, aplikace).

Hry jsou obecně už trochu jiné kafe, ale Pixely nepovažuji primárně za herní. Takže za mě OK.

Jak to myslíš s tou Tegrou?

:bulb: Ještě jedna drobnost k recenzi . Všimli jste si, že vzhled stránky, ve kterém byla recenze nových Pixelu publikovaná, je úplně jiný? V redakci ji říkáme Next a pokud se vám líbí, budeme postupně do nového vzhledu, šablony přepínat i ostatní články.

2 Likes

Asi tak že bych ho v mobilu fakt nechtěl. A určitě spousta lidi mi da za pravdu. Ja třeba nevidim jediny důvod koupit jejich mobil. Jinak taky chvalim recenzy o tom žádná, hezky napsáno.

1 Like

To není jen o procesoru a odladěnosti os. Ale odladěnost aplikaci a bateriová náročnost.

To mě těší :slight_smile: mockrát díky!

Díky moc! Je to tak no, otázkou je který :smiley: protože Exynos 2400 je docela výkonný čip oproti G4

ahoj, ptám se po všech čertech, ale odpověď mi nikdo nechce dát. Takže zkusím jednoduchý dotaz i na vás. Mám starý Pixel5 A14 a aktuální Googledialer. Neskutečně mi vádí, že neumí dohledat kontakty s diakritikou. Pokud nějaký kontakt je uložený s háčky/čárkami, tak je pro rychlé vyhledávání (přes numerickou klávesnici) neviditelný. Přes vyhledávací řádek takový kontakt najdu. Samozřejmě pokud do vyhledávacího řádku napíši název kontaktu bez diakritiky, tak ho také nenajdu. Tak jestli se v novém modelu našlapaném AI něco změnilo. (A nebo je něco špatně v mém telefonu). Díky

Bohužel. Tohle je záležitost aplikace, ne HW telefonu.
Ale tvou frustraci sdílím, taky mě to štve.

velice děkují za odpověď. Předpokládal jsem, že to má spíš souvislost s aplikací.

1 Like