Originál článek publikovaný na: Nejlépe střežené tajemství Googlu je venku: Pixel 9a v recenzí den před uvedením
Reklama Google Pixel 9a se představí už zítra, přesto dnes vycházejí první recenze Novinka nemá typický hrb s fotoaparáty a téměř splývá se zadním krytem Nový Tensor G4 slibuje lepší výkon, ale s hraním náročných her stále bojuje Google opět nezklamal a jeho nový Pixel 9a se stává internetovou senzací ještě dříve, než byl oficiálně…
1 Líbí se
Bída ten procesor fakt ne
Souhlas. Nad Pixel 9 Pro jsem hodně přemýšlel, ale zabil to právě Tensor. Za ty prachy bych čekal bezproblémový chod po celou životnost telefonu, když ho mám mít k dispozici 24/7. Což vlastně nedělal ani po vydání, natož to po něm chtít po několika letech.
Já jsem se nakonec taky rozhodl pro jinou značku. Vzal jsem si S24U a bohužel bez S Penu už bych být nechtěl. Dost jsem si na něj zvykl. A když jsem měl možnost porovnat fotky z Pixelu, který se neustále vychvaluje, byl jsem dost překvapen, jaké dělá fotky. Osobně se mi skoro vůbec nelíbily. OK, někdy měl lepší detail, ale jinak je to fakt přechválený Pixel.