Google Pixel 10 zřejmě přijde se zajímavým vylepšením! Zrychlí se odemykání pomocí otisku

Originál článek publikovaný na: Paráda! Google Pixel 10 zrychlí čtečku otisků prstů. Co dalšího se (ne)chystá?

Reklama Google podle spekulací plánuje použití vylepšeného ultrazvukového snímače pro model Google Pixel 10 Měl by být ještě rychlejší než v předchozím modelu Google Pixel 10 zatím zachová rozpoznání obličeje přes běžnou kameru Google podle všeho chystá další evoluci biometrického zabezpečení. Zatímco model Pixel 9 jako první ve své řadě přinesl ultrazvukovou čtečku otisků, letošní…

Bohužel Face ID mi po přechodu na mé S25 Ultra hodně schází.

Vždyť odemykání přes obličej normálně funguje? Jinak pixel dohání to co všichni dávno mají.

To sice ano, ale nemá to úroveň zabezpečení pro finanční transakce.

Nejjednodušší varianta je žádné odemykání otiskem ani žádným jiným způsobem a pak není co řešit

To není pravda, již od Pixelu 8 lze použít obličej na platební transakce.

Prosím o opravu v článku, již od Pixelu 8 lze používat obličej pro potvrzení platebních transakcí.

Já ale psal, že mám S25 Ultra. A Pixel nemá IR kameru, ale obličej skenuje přes přední kameru, což nezaručuje bezpečnost jako Face ID. Naopak to nefunguje ani tak spolehlivě tam, kde je méně světla. Na FaceID od Apple to nemá ani náhodou.

On myslí na S25U. Proto tam má Samsung nejlepší čtečku která je. A nějaké face od jim je víš kde.

Naopak mě to funguje i ve tmě tak máš asi trošku něco špatně. Teďka jsem se ptal kolegy co má S25U a taky funguje v pohodě i ve tmě. Takže co nemá na face id? Jedině ten bezp. Certifikát. Ale říkám tohle má Samsung na parku má čtečku v display.