Google Pixel 10 série slibuje zajímavé inovace, které by mohly posunout tuto řadu smartphonů na novou úroveň. Očekává se vylepšený design, výkonnější čipset a pokročilejší AI funkce, které budou hrát klíčovou roli v optimalizaci výkonu i fotoaparátu. Google by mohl také změnit strategii ohledně cen a dostupnosti, aby lépe konkuroval jiným vlajkovým modelům. Uživatelé se tak mohou těšit na ještě lepší integraci s ekosystémem Google a delší softwarovou podporu
Také jsem zvědavá na řadu Pixel 10 . Původně jsem si chtěla koupit Pixel 9 Pro , ale po zralé úvaze jsem se rozhodla počkat na desítkové Pixely. Nejvíce jsem zvědavá jak bude řešen fotoaparát , teda " přilepená lišta " na zadní stranu mobilu . Horizontálně a nebo vertikálně ?..Koncept Pixel 10 Pro přináší radikální přepracování lišty zadního fotoaparátu , článek na PhoneArena.Tato verze Pixelu 10 Pro vezme vodorovnou lištu fotoaparátu a přemění ji na svislou lištu, která vede po středu zadního panelu těsně pod horní částí telefonu. Telefon je představen ve čtyřech barvách, černé, stříbrné, růžové a modré. Nějak si to nedovedu představit .
Vy ano ?
Tiez som zvedavy na Pixely 10
Ano ten clanok som videl aj tie obrazky ale to bol iba koncept fanusika.
Takze pravdepodobne to tak nebude.
A dufam ze sa Google tym neinspiruje a neurobi taku blbost
Nech ostadu pri tomto dizajne a nech to iba vylepsuju a dufam ze nebude velka zmena dizajnu. Pixely 8 a Pixely 9 su podla mna najkrajsie
No , zrovna u řady 9 , se mi vůbec nelíbí vyčnívající nalepená lišta fotoaparátu . To je jak pěst na oko Proto jsem váhala s nákupem .
Uvidí se jak si Google poradí s lištou fotoaparátu Pixelu v řadě 10… 9 Pro si mohu koupit kdykoliv .
Presne tak. Uvidime ako to bude. Ja si myslim ze budu zase nejake uniky a uvidime ako to bude