Google Pixel 10 séria: Smartfóny, od ktorých sa veľa očakáva. Spoločnosť pri ich vývoji neustále napreduje

Google Pixel 10 série slibuje zajímavé inovace, které by mohly posunout tuto řadu smartphonů na novou úroveň. Očekává se vylepšený design, výkonnější čipset a pokročilejší AI funkce, které budou hrát klíčovou roli v optimalizaci výkonu i fotoaparátu. Google by mohl také změnit strategii ohledně cen a dostupnosti, aby lépe konkuroval jiným vlajkovým modelům. Uživatelé se tak mohou těšit na ještě lepší integraci s ekosystémem Google a delší softwarovou podporu

Také jsem zvědavá na řadu Pixel 10 . Původně jsem si chtěla koupit Pixel 9 Pro , ale po zralé úvaze jsem se rozhodla počkat na desítkové Pixely. Nejvíce jsem zvědavá jak bude řešen fotoaparát , teda " přilepená lišta " na zadní stranu mobilu . :thinking: Horizontálně a nebo vertikálně ?..Koncept Pixel 10 Pro přináší radikální přepracování lišty zadního fotoaparátu , článek na PhoneArena.Tato verze Pixelu 10 Pro vezme vodorovnou lištu fotoaparátu a přemění ji na svislou lištu, která vede po středu zadního panelu těsně pod horní částí telefonu. Telefon je představen ve čtyřech barvách, černé, stříbrné, růžové a modré. Nějak si to nedovedu představit . :stuck_out_tongue_winking_eye: Vy ano ?

1 Líbí se

Tiez som zvedavy na Pixely 10 :slightly_smiling_face:

Ano ten clanok som videl aj tie obrazky ale to bol iba koncept fanusika.
Takze pravdepodobne to tak nebude.
A dufam ze sa Google tym neinspiruje a neurobi taku blbost :slightly_smiling_face:

Nech ostadu pri tomto dizajne a nech to iba vylepsuju a dufam ze nebude velka zmena dizajnu. Pixely 8 a Pixely 9 su podla mna najkrajsie

No , zrovna u řady 9 , se mi vůbec nelíbí vyčnívající nalepená lišta fotoaparátu . To je jak pěst na oko :yum: Proto jsem váhala s nákupem . :slightly_smiling_face: Uvidí se jak si Google poradí s lištou fotoaparátu Pixelu v řadě 10… 9 Pro si mohu koupit kdykoliv .

Presne tak. Uvidime ako to bude. Ja si myslim ze budu zase nejake uniky a uvidime ako to bude :slightly_smiling_face: