Google Home dostane skvělé novinky! Těšte se na AI i lepší automatizace

Originál článek publikovaný na: Google Home dostane skvělé novinky! Těšte se na AI i lepší automatizace

Reklama Google Home brzy získá podporu AI Gemini pro chytré přehledy a doporučení automatizací Aplikace nabídne nové prostředí pro tvorbu automatizací s pokročilými podmínkami a časováním Vylepšený režim dovolené pomůže připravit chytrou domácnost na nepřítomnost i návrat uživatelů Změny v aplikacích od Googlu můžeme pozorovat prakticky neustále, většinou však jde jen o menší úpravy –…

Co se mi nelíbí? Co třeba to, že v České Republice je Google Home dosti nefunkční, protože v českém jazyce stále nejsou z nepochopitelných důvodů ony automatizace vůbec zapnout… Prostě u nás není ani funkce dostupná. Jakmile budou plná podpora pro appku v ČR, pak se můžeme nějak bavit. Do té doby vůbec. Další věcí, se kterou mám docela problém, je docela nemožnost si upravit appku alespoň trochu k obrazu svému. Design, jednotlivé prvky… Nevím, no.

5 Líbí se

Mám léta home mini. Neni z něj nic než bezdrátový reprak v kuchyni na spotify, protože čeština i přes oficiální prohlášení google dodnes není. Byl to podvod, který mě zlákal, že je to závazek. Další chybu neudělám, dokud nebude oficiálně čeština se vším všudy.

2 Líbí se